Pazartesi, Şubat 14

Olmaz Birtanem

17 de 17 mi kim demiş onu, valla ben demedim kolaymı öyle tulum çıkarmak. Dün seyircisiz, soğuk havada oynanan maçın içimizi ısıtmasını bekledik ama nafile. Dün rezil bir Beşiktaş futbolu vardı sahada ayrıca istediğini daha 1. dk'da almış katı savunmasını iyi uygulayarak 3 puanı cebine koyan Ankaragücü.

Maçın daha 1. dk'da Üzülmezin izniyle açılan ortada Ekrem savunması gereken Serdar Özkan'dan çok uzakta kalınca Serdar Özkanda kariyerinin en iyi son vuruşuyla golü buldu.
Ne mi düşündük o golden sonra daha çok zaman vardı ve Beşiktaşımız maçı elbet çevirirdi...
Meğer maç daha o dakikada bitmiş. Daha sonra maçı kazanmak için en ufak bi hırs, inanç göremedin ben, sadece ikinci yarı İsmailin oyuna girip Simaoyu rahatlatıp bir iki kör dövüşü misali karambol pozisyon bulmaktan başka... Hele ki Almedia'nın çıkıp Bobonun girmesi bu bekleyişi tamamen bitirdi.

Evet kaybediyoruz Q7 ve Guti olmadan bu mudur yani Beşiktaş... bu mudur Sarı melek... Schusterin bu maçtada en ufak bi katkısı olmadı oyuna neden nedendir bilinmez, iki oyuncu bağlı yani koca Beşiktaş Ankaragücü karşısında yazık çok yazık.

Schustere inandık güvendik destek verdik... sadece biz değil yönetimde açıkçası azdı bu destekte ama... Şampiyonluğu geçtik güzel futbol dedik onuda 3-4 haftada bir görür olduk. Bu maçın bahanesi de Kiev maçı ve Demirörenin açıklamalarına bağlanırsa yazık olur.

Schustere artık güvendiğimi söyleyeyem malesef bu sezon böyle gider 17de 7 anca yaparız bu şekilde artık Avrupa liginde gidilebildiği kadar gitmek, ZTK'nı kaldırmak en büyük amacımız olmalı. Ayrıca İnönü'de Fener güzel şekilde ağırlanırsa belki ölü toprağı silkinir üzerimizden bizde önümüzdeki sezona umut taşırız.

1 yorum:

aksilaz dedi ki...

Gaziantepspor geçilirse ZTK'da kıran kırana iki maç oynanacak. Güzel de olacak.