Pazartesi, Eylül 19

Protesto ama neye ?

Dün Taksim'de akli melekeleri yerinde olan insanın anlayamayacağı bir protesto vardı. Bdp yani pkk yandaşları öcalan'ın avukatları ile görüşütürülmemesi ve Kuzey Irak'ta pkk kamplarına yapılan saldırıları protesto etti. hani şu halı sahada futbol oynayan polisleri tarayan, sokakta sivil kıyafetiyler dolaşan jandarmaları öldüren, nice genç fidanları toprağa gönderen vatan haini ve şerefsizler dün Taksim'de protestodaydılar.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır dedikleri bu olsa gerek. Resimdeki şerefsiz ise milletvekili sıfatını almış hatta. Birde ekürisi var Sırrı Süreyya önder adında. Seçime bağımsız olarak giren ve kimsenin tarafında değilim diyen. Şimdilerde pkk piçlerinin altından kalkmıyor. Bu insanları sokakta görüp yüzüne tükürsem ben suçlu olacağım. İnanılması güç bir memlekette yaşıyoruz. Huzur kaçıran, yuva yıkan ve heryerde nefret tohumları ekenler bu ülkede baş tacı.

O kadar şımarmışlar ki polis müdahalesine dahi gelemiyorlar. Eee ülkenin Güney Doğu'sunda meydanı boş bulup istediklerini yapmaktalar. Hep diyorum "keser döner sap döner, gün gelir hesap döner" diye. Evet işte o sap çok yakında dönecek ve gideceği istikamet artık çok net.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

beter olsun orospu çocukları