Cuma, Şubat 10

ERİYORUZ


Ne değişti dört haftada burlara geldik. Maç trafiğimi? Eksik oyuncular mı? Para problemi mi? Bunların hepsi bu sezonda da vardı, önceki sezonda daha önceki sezonlarda da...

Ciddi bir sorun var anlayamadığımız, yönetimin olaya ARTIK el koyma vakti gelmiştir. Dört hafta önce üç kulvarda yarışan takım şimdi ortada yok... Herşey dört hafta önce harikayken takım 11 puan bırakınca başlanan para-oyuncu-fifa-teknik heyet-yönetim karalamalarınıda anlayamıyorum. Tamam herşey mükemmel değil olamazda bir çok yanlış hata var ama bunları dört hafta hatta sezon başında yazabilmek marifet. Kendim adına konuşursam doğruyu yanlışı ayırt edip hakkını vermeye çalıştım herzaman yalnız kirli kalem, tiraj avcıları ve eski dönem adamlarının reyting uğruna koca camiayı kaosa sürüklemesine izin verilmemelidir. Burda en büyük rol başkan ve yönetimdedir.

Sivas şuan ligin en iyi futbol oynayan ekibidir. Şüphesiz bu zor deplasmandan, bu dönemde alınan bir puan zarar hanesine yazılsada bir puanı kar görüp önümüzdeki Braga maçını çıkış maçı kabul etmeliyiz. Play-off gibi saçma salak bir sistem var bu senenin içine eden önümüzdeki haftalarda ligi lider bitiremesekte liderle aramızdaki 3-6 puanlık fark bizi şampiyonluğa ortak edecektir. Artı Türkiye kupası ve Avrupa Liginde de nerdeyse bir günde iki maç oynayacak şekilde fikstür düzenlemeside ekstra bir trajedi olarak görünüyor.

Hiç yorum yok: