Pazartesi, Şubat 20

Ümidimiz Bitmesin



Maç hakkında söylenecek çok birşey yok. İki ekipte kazanabilirdi, maçın hakkı beraberlikti fakat Beşiktaş pozisyonları değerlendirmede daha becerikliydi.

Gençlerbirliği beklediğimden daha işlevsizdi, biz ise kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Kazanamasaydık ümidimiz kalmazdı, şampiyonluk zora girerdi play-off'a rağmen.Bir şekilde lige zirveye yakın bir yerde tutunmamız için önemli bir üç puan kazanmış olduk.

Fernandesin sarı kartdan dolayı Galatasaray derbisinde olmayacak olması üzücü. Bu skor endişesi değil sadece derbide Fernandesi izlemek isterdim. Gördüğü sarı kart haklı yalnız aynı hareketleri yapan Melo ve Emre'nin kart görmeden maçı tamamlıyor olmaları düşündürücü.

Son olarak Başkanımız TFF başkanı oluyor büyük ihtimalle, başkan olacak hiç adam kalmamış federasyona, Demirörene kadar gelinmiş helal olsun bize...
Kendiside takımın en önemli haftasında takımı allak-bullak ediyor, 8 senede takımın başarı-ekonomi grafiği eksilere dayandı ve bu durumu çözmeden, birçok soruyu cevapsız bırakarak bırakacaksa helal olsun kendisine.

Beşiktaş elbet ona kalmaz, Sahipsizde kalmaz ama başlanan bir süreç böyle tamamlanmadan ya da yaralı-bereli şekilde bırakılmaz buna KAÇMA denir. Naçizane önerim bu yönetimin yerine Serdar Bilgili ve Hüsnü Güreli'nin içinde olacağı ikisinden birinin başkanlığı yapacağı bir yönetimle iler ki günlere bakmamızdır.

Hiç yorum yok: