Perşembe, Ekim 14

Akıllanmamak

Dün Ntvspor’da izledim Arda’yı. Erman Toroğlu mayasır olmuş ağzını açmış yine. Arda buna çok içerlemiş. Daha önce başka bir kızla ev hali medyaya yansımıştı fakat bu kadar alınmamıştı. Bu yazıya alınma sebebi Arda’nın Sinem’i çok sevmesidir kanımca. Sonuçta bu tip olay ilk kez başına gelmiyor.

Aslında Arda artık bazı dersleri almalıdır fakat ısrarla aynı hatalara düşüyor. Her yazılana cevap verecekse işi çok zor, saha içine konsantre olmalı artık. Medyaya bu kadar yükleniyor fakat hala medya içerisinden sıkı dostlukları var. İşin ilginç tarafı ise röportajı Galatasaray düşmanlığı ile bilinen Ntvspor’da yapması. Ntvspor bunu öyle güzel kullandı ki gece boyunca aynı kareleri verdi. Yayına Sergen, Rıdvan gibi Galatasaray nefreti ile dolu isimler bağlandı ve dalgalarını geçtiler.

Arda Turan’ın Galatasaray kaptanı olduğunu hatırlaması gerekli artık. Kişisel sorunları için Galatasaray camiasını kullanmamalı. Galatasaray yeterince sahip çıkmıştır Arda’ya. Hem taraftar hem de klüp yönetimi her zaman yanında oldu. Artık Arda’nın bu sevgiye karşılığını verme vakti. Bu duygusal halinden kurtulamazsa hiçbir zaman yıldız olamayacak. Sakatlık sonrası çıksın topunu oynasın ve her mikrofona espiri yapmaktan vazgeçsin.


1 yorum:

ryan o'reily dedi ki...

Arda'nın yetenekleri tartışılmaz ama çoçuğun birazda kendi sempatikliğide medyaya malzeme oldu ve bu trajedi burlara kadar geldi. Galatasaray yönetimi artık masaya yumruğunu vurmalı ve ardaya kesinlikle medya yasağını koymalıdır. medya ekranlardaki tele vole eksikliğini bi şekilde böyle olaylarla gidermeye çalışıyor bu da aşikar. yalnız ntvspor hakkındaki düşüncelerine katılmıyorum bence her takıma aynı derecede yakınlık gösteren objektif bir kanal, severek, beğenerek izliyorum:)