Pazar, Ekim 31

Beşiktaş 2:1 Sivasspor


Ne olursa olsun ligte uzun bi aradan sonra galip gelmek önemliydi. Bugünün kaybedilen maçlardan farkı Quaresma-Guti ikilisinden Guti'nin yokluğunun takıma hiç yaramadığıydı. Quaresma olsa mutlaka etkili yalnız kadro'da alternatiflerin azalmasına Guti'nin yokluğuda eklenince takım yokları oynuyor.

İlk yarı erken gelen gol maçı kopartır havasındaydı. Guti'nin klas pasına İbo'nun klas ortası eklenince gerisi klaslıkta kendisine laf getirtmiyecek Boboya kalmıştı ki klas bi vuruşla bizi şaşırtmadı. İkinci gol ise bizlere Necip'in sık sık kaleyi yoklaması gerektiğini bizlere bir daha hatırlatmıştı. İlk yarı gayet güzel bi Beşiktaş izlemiştik Yiğidoların ara ara M.Yıldız ile bulduğu ataklarda yok değildi.

İkinci yarı ise o top oynayan Beşiktaş gitmiş, yerine ölesine bi takım gelmişti. Bunda Rıza Çalımbayın M.Yıldızı forvet arkasına çekip Suarezi ileri uca koyarak orta alandaki Beşiktaş üstünlüğünü birazda sertlik artışı ile egale etmesi sağlamıştı. Sivas inceden geliyordu ama gol atmasıda zordu. Toraman ve Ersan ikilisi tutmuştu ve çok başarılıydı ki...

Sahneye Necip çıktı... Çok kötü bi hataydı. Sivasın ekmeğine en güzel böyle yağ sürülürdü. İkinci yarı tek pozisyonumuz Nihatlaydı. Sivas ise son dakikalarda çok şansızdı. Son dakikada Sivas adına harcanılan pozisyon maçın iki takım açısından kader anıydı.

Bu maçın artıları defansın daha derli toplu olması, herşeye rağmen kazanılan 3 puan ve Guti'nin takımı sahiplenme arzusunu göstermesiydi.

Eksisi ise bireysel olarak Holosko etkisiz mi etkisizdi, sanki futbol oynamayı unutmuş.

Takım olarak bu sistemde bu kadroyla bu oynanır. Beşiktaş daha öncede belirttiğimiz gibi bu sezon çok pozisyon verecek çok pozisyon bulacak. İş yakanılan pozisyonları değerlendirmeye bakar. Bobo şuan bomba fakat Tekke'de kısa zamanda form tutmalı.

Bişey demeden geçemeyeceğim günün en kötü olayı Taksimdeki canlı bomba saldırısı... Ne denilebilir ki ŞEREFSİZLER SiKTİR OLUP GİDİN! HEPİNİZİN SOYU KURUSUN !!!

5 yorum:

peykân dedi ki...

benim için en zor karşılaşmadır.. Sivas-BJK karşılaşması... =) hangi birini destekleyeceğimi şaşırırım malumunuz... ancak bu galibiyete sevinmedim diyemem.... her ne kadar Sivas özellikle ikinci yarı atak oynadıysa da, BJK'nin galip bitirmesi, üst üste alınamayan puanların ardından iyi geldi gibi...

ryan o'reily dedi ki...

üzgünüm peykan Sivasspor konusunda neden bu kadar hassassın bi malumatım yok:)

peykân dedi ki...

sivaslı olduğumdan olabilir....
şimdi bi malumatın oldu...
:)

ryan o'reily dedi ki...

oooo ozaman zor olur tabi:)

aksilaz dedi ki...

O değilde bi Nihat vardı, ne oldu ona?