Salı, Aralık 28

İsimler Farklı Olaylar Aynı

Felipe ; Koşmadı gönderildi.

Jardel; Ağırdı gönderildi.

Lincoln ; Disiplinsizdi gönderildi.

Misimovic ; Sakız çiğnedi, gönderildi.

528 yıllık bir geçmişe sahip olan Galatasaray'ın bahaneleri bu kadar sıradan olabiliyor işte. Suçlu hep futbolcuda aranıyor. Bir kurban verilip yola devam ediliyor. Yada suç teknik heyete atılıyor ve yerine yenisi getiriliyor. İki gün önce Adnan Polat, Rijkaard'a 67 maç şans verdim, daha ne yapsaydım diye aptalca bir demeç verdi. Milyonlarca taraftarı olan bir kulübün başkanı bunu deme yetkisini görüyor kendinde. peki ya bunca futbolcu ve teknik direktör giderken geride kalan takım arkadaşları neden susuyor? işte anlayamadığım nokta burası. Hagi Misimovic'i beğenmeyerek göndermeye çalışıyor. Ancak takım oynadığı oyunla o tipte bir futbolcuya olan ihtiyacını gösteriyor. Diğer oyuncular veya misal kaptan Arda Hagi'nin yanına gidip Misimovic'e ihtiyacımız var dese ne olacak çok merak ediyorum.

Lincoln küstürülüp gönderildi, Jardel dövülerek gönderildi bu ülkeden. Elimizde bu değerlere yakın oyuncu mu varki bu kadar basit vazgeçilebiliyor. Şimdi sıra Misimovic'te ve beni en çok üzecek oyuncuların başında maalesef. Gıpta ile izlediğim ve beğendiğim bir oyuncu Galatasaraya transfer oluyor fakat forma giyemeden ayrılacak. Bunu susarak izleyen diğer futbolcu arkadaşları ise Misimovic'in gözü kapalı atabileceği pasları atmak için cebelleşecekelr. Bizde onları seyredeceğiz.

Yazıklar olsun kaprislere dayalı düzene.

2 yorum:

koala dedi ki...

Bunlara izin veren zihniyete yazıklar olsun esas.

aksilaz dedi ki...

Koltuk sevdası uğruna herşeye izin verir onlar. Aslında koltuk sevdası biraz iyimse oldu. Rant sevdası diyelim en iyisi.

Ses çıkaranın ağzına bi kaşık bal çalarak susturuyorlar herkesi. En son örnek Mehmet Helvacı.