Çarşamba, Ocak 5

Kazım Transferi Üzerine

10 gündür dedikodu olarak dillerde dolaşan transfer dün akşam resmiyete döküldü. Adnan Polat ve ekibi kendi sonlarını daha da hızlandırdılar bu transfer ile. Kazım'ın nasıl bir karaktere ve oyun stilini sahip olduğunu anlatmaya gerek yok. Yıllardır istikrarın kıyısından geçmemiş bir oyuncu profili var elimizde. Ancak asıl düşündürücü sorular şunlar olmalı :


Lincoln, Jo, Keita, Misimovic'in günahı neydi ?


Galatasaray'ın yıllardır övündüğü ruhu ve geleneği şimdi nerelerde ?


Ayrıca Hagi bu transfer ile geçici bi süre o koltukta oturacağınıda belgelemiştir. TT Arena stadına Colin Kazım sarı kırmızı forma ile çıkacak ya geri kalan herşey boş. Zamanında Fatih Terim, Abdullah Ercan'a o formayı layık görmüştü ve sonu çok kötü bitmişti. Kazım ve Hagi içinde aynı şeyler geçerli olacaktır. Özellikle Kazım çok tepki alcaktır ancak yapısı gereği soğukkanlı olmayı başarır. Serdar ve Aydın gibi isimlerden sonra o böglede daha iyi bir alternatif. Fakat düşündükçe yine başa dönüyorum. Keita, Lincoln, Jo, Misimovic gibi isimler gönderilip Kazım alınıyorsa bu işte büyük yanlışlıklar var demektir.

Galatasaray gibi bir camiayı yerlerde paspas kıvamına getiren Polat ve kurmayları şimdiden yiyecekleri tokatları düşünsünler. Kuyusunu kazmak, Bindiği dalı kesmek deyimleri üzerlerine tam oturuyor. Transferin duyuruluşu bile herşeyi açıklıyor. Utanarak yapılan bir transfer olduğu araya sıkıştırılan satırlardan belli :

Duyuru

"Profesyonel futbol oyuncusu Berk İsmail Ünsal ile 2010-2011 sezonunun ikinci yarısından başlamak üzere 2012-2013 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır."

"Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Anıl Dilaver'le olan sözleşmemiz 2014-2015 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır. "

"Profesyonel futbol oyuncusu Kazım Kazım ile 2010 -2011 sezonunun ikinci yarısından başlamak üzere 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır."

Oyuncumuz Kazım Kazım'ın bu akşam Galatasaray'ın Antalya'da süren kampına katılması bekleniyor.

Galatasaray Sportif A.Ş.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

kazım kazım nittin kazım

aksilaz dedi ki...

kazım edeceğini etti de yöneticilere sormak lazım bu soruyu.