Çarşamba, Şubat 15

Arda Turan ; Bir Cahilin Günlüğü

Atletico Madrid yarınki avrupa ligi maçı öncesi Roma'da Papa'yı ziyarete gitmiş. Arda Turan'da bu ziyareti şöyle açıklamış :

"Gayet keyifliydi. Takım arkadaşlarım Vatikan’ı ziyarete geldi. Ben de Müslüman biri olarak, onları yalnız bırakmamak adına, takım olmak adına yanlarındaydım. Vatikan güzel bir izlenimdi." Basına kapalı gerçekleşen kabulde, Papa ile selamlaştıklarını belirten Arda Turan, el öpmediklerini, Papa’nın kendisine ve arkadaşlarına tespih hediye ettiğini, kendisinin de bu tespihi takım arkadaşlarından birine verdiğini ifade etti."


Bu çocuk adam olmayacak. Milyarlarca hristiyanın ruhani lideri sana tespih vermiş onu gidip ne diye başka arkadaşına verirsin ki. Sürekli tribünlere oynama isteği artık sıkıyor Arda. Sen oradasın ve artık buradaki gibi popüler değilsin. Sahaya çık topunu oyna, özgürce gez, dolaş. Ama artık buraya mesaj göndermeye çalışmaktan ve sıradanlıktan kurtul. Daha fazla nefret ettirme kendinden. Olaya birde şöyle bakın.

Konya'da maç öncesi mevlana türbesini ziyaret eden Galatasaray'da Melo hediye edilen tespihi başka arkadaşına verdiğini söyledi. Böyle bir olay yaşansa Konya'da herhangi bir şehrimizde Melo'ya sahada tespih fırlatırlar. Hadisenin özü Arda Turan tribünlere değil sahada oynamaya çalışmalı.

5 yorum:

koala dedi ki...

Vedat, ben yazacaktım yarına sen gayet iyi özetlemişsin. Cahillik kötü şey hem de çok kötü. O kadar antipatik bir hal aldı ki, sonu çubuklu formaya gidiyor

can istanbullu dedi ki...

Yoruma hiç yorum yapmayayaım da , kıyafet-kıravat Arda Turan yaramaz okul çocuğu gibi çıkmış.

aksilaz dedi ki...

@koala
bu cocuklara hiç mı akıl veren kimse yok. Birisi çıkıp kral ciplak mı demeli illaki. Şöhret budalası olup çıktı Arda. Cubuklu formayı istemesede giymek zorunda kalabilir ılerde. Senin kendine has anlatım tarzindanda okumak isterim.

ryan o'reily dedi ki...

çok saçmaydı yaptığı açıklama, cahilliğine verilmesi lazım... gerçi adam hakkında okadar saçma haberler yapıldı ki bu olaydandan birşey çıkartmamak adınamı böyle saçmaladı... düşünmek lazım

Adsız dedi ki...

Habere ve yoruculara.! Öncelikle, haberin doğru olup olmadığı hususunda kuşkularım var.Malümunuz üzere medyamızda her türlü manüpılasyon mevcut.Masa başı yazılmış haberlere benziyor gibi....KÖYLÜ