Pazartesi, Şubat 6

Geriye Kalanlar



Ligde iki hafta üst üste alınan mağlubiyetler, umut vermeyen futbol, sizi ileriye taşıyıcı iki önemli futbolcunuzun kırmızı kart cezalı olması, size güç katan, yoklukları her daim hissedilen iki bekinizin sakatlıktan kadroda olmamaları ve de ileri uçtaki Cv'si en iyi oyuncunuzun bileğinin şişmesi...

Bu koşullarda çıktık Kadıköye. Umut mu hiç bitmedi maçtan önce de maç esnasında da. Bukadar olumsuzluklarla bu mağlubiyet kaçınılmazmıydı? Tabikide değildi. Saha çıkan kadro kurgu ve isimleriyle şaşırtıcı geldi ilk önce yalnız maç başlangıcından itibaren görüldü ki Carlosun önce durdur sonra vur taktiği işleyebilirdi. Holoskonun final paslarında başarılı olamaması, fark katan oyuncu rolünü üstlenen Simaonun etkisizliği bu mağlubiyete bilet çıkardı resmen.

Maçın trajikomik hali ise yine duran toptan, 6 uzun futbolcunun arasından rakip stoperin bomboş kalarak konropiden gol bulmasıydı.

İkinci yarı yer yer galibiyet umutlarımız daha da yeşerse de nefesimiz yetmedi az da şansımız olsaydı en azından bir puan almak içten bile değildi.

Maçtan sonra konuşulanlar: Beşiktaş onuruyla oynadı(ne bekleniyodu ki Beşiktaştan?)

Beşiktaş ikinci yarı oynadı çünkü Fenerbahçe oynamadı:(Bu nedir nasıl bir açıklamadır, niye oyna(ya)madı Fenerbahçe bunu sormak istiyorum)

Portekizliler huzursuz, takım 4 aydır para alamıyor, ondan dolayı yaprak dökümü başladı:(Hiç mühim değil tabikide futbolcuların paraları ödenmeli ve neden öden(e)miyor bu konuşulmalı ama Beşiktaş gibi bir değerde para yüzünden bunlar konuşuluyorsa yazık...)

Son olarak maçın en iyileri Toraman,Ernst ve Yoboydu derbinin hakkını verdi bu arkadaşlar.

2 yorum:

aksilaz dedi ki...

Ersan tercihi Carvalhal'ın defosu. Ayrıca en formda dönemini yaşayan Stoch'un önüne Tanju'yu koymak başka bir defo. Birde Ernst'e acıyorum artık. Adam bu yaşta durdurak bilmeden oynatılıyor.

Son olarak Fenerbahçe 1-0 Fenerbahçemiz

ryan o'reily dedi ki...

ismail-hilbert yokluğunda toraman-ekrem ikilisi beklere yerleştirilebilir, necip asıl rolünde ilk 11 de başlayabilirdi ya da sidnei stoper oynayıp egemen sol bek olabilirdi. Ekremin son maçlardaki bek performansı ve %80i olmayan bir takımın en azından en oturmuş bölgesi olan savunma göbeğini bozmama adına yapılmış bir hareket olarak görüyorum. Tanju tabiki derbi adamı değil, ersan 13 ay sonra ilk maçında o mevkide, sapasağlam sidnei ortada yok alternatif olarak alınmış olsa da bunlar çelişkili. Yalnız en çok üzerinde durulan bu noktalarda Beşiktaş fazla zarar görmedi aksine orta alanla ileri uç bağlantısı sağlam kurulamadı. Ernst bir askerdir bacağı kopana kadar da oynar. Demirören ne oldum delisi olmuştur kulüpler birliği başkanı olunca, kulübün dip noktasını sayesinde gördük gerek bu demeçler gerekse kulübün ekonomik olarak çökmesiyle.