Pazartesi, Şubat 6

Masal Tadında Haber

Milliyet ibretlik bir habere imza atmış. Fazla laf kalabalığına gerek yok, haberin tam metni şu şekilde :

Fenerbahçe’de sakatlıkları devam eden Emre ile Gökhan, büyük bir fedakarlık örneği göstererek Beşiktaş derbisinde forma giydiler. Ancak her iki futbolcu da henüz ilk yarıda sakatlandı. Gökhan, 40. dakikada yerini Orhan Şam’a bırakırken Emre, acılar içerisinde soyunma odasına gitti. Aykut Kocaman, soyunma odasında tedavi olan Emre’ye döner ve şunları söyler:

- Biraz daha devam edebilir misin? En azından 20 dakika dayan!
Emre, fedakarlığa hazırdır. Hocasını kırmaz:
- 15-20 dakika kendimi denerim.
Bu sırada ilginç bir olay yaşanır. Yerli-yabancı futbolcular Emre’nin ikinci yarıda sahada olmasını ister.
Yerliler, yalvarır:
Yabancılar da rica etti

Aman abi dayan. Bizi yalnız bırakma. Sahada varlığın bize güç veriyor. Ağrılarla oynuyorsun, biliyoruz ama en iyimiz sensin. Ne olur çık oyna!
Yabancılar, tercümanları kollarından tutup Emre’nin yanına gelirler ve tecrübeli yıldızdan oyundan çıkmamasını rica ederler. Arkadaşlarının ısrarlarına kayıtsız kalamayan Emre Belözoğlu’nun yanıtı olumludur:
- Arkadaşlar merak etmeyin. Sahaya çıkıp, kendimi 15-20 dakika deneyeceğim.




haberin linki.

1 yorum:

M.T dedi ki...

Günaydın. Tivibu bünyesinde yayın yapan Sportivi kanalında futbol bloglarıyla ilgili bir program hazırlayıp sunuyorum. Bu Çarşamba günü program konuğu olarak bu hafta sizi ağırlamak istiyorum. Mailiniz blogda yazmadığı için buradan ulaşabiliyorum. Bana murat.turker@sportivi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Bekliyorum.