Pazartesi, Eylül 28

Araştırmacı Gazeteci Uğur Abi

Bu muhteremi sevmediğimi, samimi bulmadığımı defalarca belirttim blogda. Bu akşam evde yemek faslında haber dinliyordum. Muhterem haberi sunarken şöyle konuştu. Elbetteki bir kişinin yaptığı bütün bir aileye ve dahada ötes, camiaya mal edilemez. Ancak haberin konusunun etrafında dolandı durdu bu şekilde. Sonra haber geldi ekrana. Laf arasında şöyle bircümle geçti. CHP milletvekili ... .... nın kardeşi ... ... uyuşturucu tacirliğinden gözaltına alındı. Ondan sonra düştü benim jeton. Bu tarafsız araştırmacı gazeteci muhterem yine tarafsızlığını gösteriyordu.

Elbette bir kişinin yaptığı bütün bir kurumu, aileyi zan altında bırakmamalı. Zaten böyle düşünecek kadar sığ olmamalı normal bir insan. Ancak bu tarafsız ve araştırmacı gazetecimiz dolandırıcılık yapan sahte hocaların yada başı kapalı olup ahlaksız işler yapan bayanların haberlerini yaparken çoğul konuşmayı bi türlü bırakamıyor. Daha açık olayım. Kendini mafya sanan ve ismini duyurmak için milliyetçi camianın yanında bir kaç foto çektiren bir kişinin haberinde. İsmin önüne direk olarak " eski ülkücülerden " kelimelerini eklemeden edemiyor. İşte o kadar tarafsız ve araştırmacı bir gazeticidir kendileri.

Ben bunlara "üç papaz" diyorum. Üç tv kanalının ana haber bültenlerinde saldırıya geçmişler.

3 yorum:

hrmpasa dedi ki...

Hacım süper tesbit yapmışsın helal olsun.Ağarmış saçlarıyla televizyonculuğun gazeteciliğin "güven" ibaresi olarak anılan şahsın tam bir danışıklı dövüş uzmanı olduğununda bilinmesi gereken ayrı konudur.Malum klasik arena bunun en büyük aynasıydı.İzmir'de görüştüğüm bir esnafın ağzından :"Çekim yapmadan önce geldi;size şu kadar para mikrofonu uztınca şöyle diyeceksin,böyle yapacaksın"

aksilaz dedi ki...

Hacım ben bi tanesine dedim ama bunların üçüde aynı. Haber bile seyredemez olduk bunlar yüzünden.

Arena zaten bi efsane. Yıllarca aynı masallarla uyuttu bizleri.

Bu arada Ali Kırcanın haber sırasında yaptıgı arka kapak adlı şovu mutlaka izle. Dün güzel güzel konuştu ve en son sözü açılımda bitirdi. Bu kadar sinsilik olmaz arkadaş.

Adsız dedi ki...

bu ulkede gercekleri kimse yayinlayamiyor.cunku birileri kulaklari cekiyor.asker ise giriyor.ozgurluk demokrasi laiklik kimli arkasina siginarak ittiakcilarin yeni kralligidir turkiye.asker madem her ise karisiyor o zaman niye milleti oyaliyolar istedikleri an bi darbe yapiyolar.kimse hesap sormuyo.ya dincilere ne demeli.herkes acayip giyiniyo baslari kapali daracik kisacik elbiseler dinden degil bi moda haline getirdiler.korkmakta hakliyiz chp mhp hic bi dusunceleri yok sadece muhalefet olmak icin ordalar yani sacmaliyolar.erdogan abdullah ocalanin sozlerini dusuncelerini caliyor kendine malediyor.dtp zaten ttek gercek muhalefet.ama lutfen artik aklinizi basiniza alin bu ulkenin aydin dusuncelere yazar ve sanatcilara genc anne babalara ozlemi var.universiteleri yozlastiran YOK adinda basbelalari var.bunlara karsi olmali o zaman gazeteciler taraf tutmazlar.