Cumartesi, Eylül 26

Tebrikler Trt

Sezon öncesi Bundesliga’yı Trt’den izleyeceğimizi öğrenince bu konuda kaygılarımı belirtmiştim. Trt spor kanalı olarak Trt-3 ü kullanıyor. Ancak bu kanal yetersiz kalıyor sezon içerisinde. Neden başka bir kanalındada maç yayını vermiyor bunu açıklamaları gerek. Açıkcası maçları başka bir kanaldan izlemeyi istiyordum. Bu hafta ki maç seçimi ise komik olmuş. Almanya’da syılı derbilerden olan Ruhr derbisi ( Dortmund –Schalke) var bugün. Ancak aynı saatte başlayacak olan Wolfsburg – Hannover maçını tercih etmiş Trt yönetimi. Tabi Wolfsburg, Beşiktaş’ın rakibi olduğu için bu maçı vermeleri normal karşılanabilir. Ancak başka bir kanalındada Ruhr derbisini vermesi gerekirdi. Bu güzel maçı izleyemeyecek olmak kötü.

Bir başka komedi ise Hamburg – Bayern Münih maçında var. Bu maçın başlangıç saati 19:30. Ancak Trt bu maçı vermeyi uygun bulmamış sanırım. Şampiyonluk için en güçlü iki adayın maçını vermeyecekler. Yayın programına baktım ve o saatte Trt-3 te başka bir maç var. Hemde bu maç banttan yayınlanacak. Saat 14:00 bir maçın tekrarının 18:30 ‘a koymuşlar. Şimdi sıkı durun ve bu banttan yayınlanacak olan karşılaşmayı okuyunca şaşırmayın.

Buz Hokeyi Continental Kupası A Grubu Karş."H.Pituah-Polis Akademisi"

İşte verilecek maç yayını bu. Buz hokeyini yayınlamaları ne güzel. Ancak daha 4,5 saat önce canlı vereceğin maçın tekrarını vermek hangi akla hizmet bunu anlamak güç. Bu arada sayın yöneticilerimiz. Hamburg – bayern Münih maçını banttan vermeyi akıllarına getirmişler. Şimdi sinirlerinizi boşaltın çünkü bu maçın banttan yayın saatini yazacağım. Ramazanda olsaydık saat 03:05 deki maçı sahur keyfi olsun diye izleyebilirdik. Evet maçın banttan yayın saati 03:05 te olacak. Böyle bir yayın anlayışına sahip kanalın. U-20 Dünya şampiyonasını vermeyi akıl etmesi ise ayrı bir tezat. Hepimize "H.Pituah-Polis Akademisi” maçında iyi seyirler.

Hiç yorum yok: