Pazartesi, Mart 8

Eskişehirspor 2-1 Galatasaray

Kendi elleriyle avantajını kaybeden takım ve o takım içindeki hainler. Başta Arda Turan, Mehmet Topal ve Caner olmak üzere. Sonrasında ise Emre Çolak adlı sirk cambazı. Eğer bu futbolcular Galatasaraylı ise ben değilim. Galatasaray bu züppelere kaldıysa yazıklar olsun. Yazacak çok şey var ancak şimdilik sinirlerin geçmesini bekleyelim. Bir daha Arda Turan'a büyük topçu diyen olursa bilin ki futboldan anlamıyordur.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Harbiden bence de geçsin o sinirler.

xaar dedi ki...

Bir anlık sinir midir bu söylenenler yoksa bir birikmişlik midir?Sanırım ikincisi...Artik gerçekten de yetti!
Bu adamlarin kafalari nerededir bilinmez,özellikle de elimizde kalan son ihtimale ragmen!
Özellikle son 10 haftalık süreçte takım içerisinde motivasyonu saglayacak birileri bulunmali ancak bu maalesef ki Arda değil...Artik kendisinden takim adina hiç bir beklentim yoktur,olmayacaktır da!Kendisi artık buralarda olmadıgını kac mactır belli ediyor.Merseyside da kendisine basarılar...Topal'a da söylenecek söz yoktur,kendisini Avrupa şampiyonasindan sonra resmen bitirmiştir.Ne bir hava topu alabilir,ne ikili mucadeleden galip cıkabilir,ne düzgün pas atar ne de düzgün bir şut çekebilir...Söyleyin niye bu oyuncu halen 14 nolu forma giydirilir...

aksilaz dedi ki...

@xaar
dediğin gibi büyük bir birikimin sonucu. İki sezon önceki pozisyonları zorlayan ancak daha cok hata yapan ardayı arıyorum ben şahsen. umarım sene sonunda iyi bir ücret verecek klüp bulunur ve gönderilir. Bu iş tam konsantrasyon ve profesyonellik ister. Maalesef o da Ardada yok.