Pazartesi, Mart 16

Sorumlu Bülent Korkmaz

Eğer dünkü maç kazanılamadıysa bunun sorumlusu Bülent Korkmaz'dır. Daha geleli çok az olmasına rağmen vizyonunu ortaya koymuştur. Belkide en kolay kazanabileceği maçı elinin tersiyle itmiştir. Kewell ve Nonda'nın Trabzona getirilmemesi saçmalık. Lincoln'ün yedek ve 90 dakika kenarda bekletilmesi ise daha büyük bir saçmalık. Aklınca ders vermeye çalışmıştır. Kimse kusura bakmayacak bu Galatasaray Lincoln'e muhtaç o yüzden onu kazanmak için fedakarlık yapacaksın. Dün skor 2-1 olduktan sonra oyuna alınması şarttı. Bu hamleyi yapamayan yada göremeyen bir kişinin böyle büyük bir takımda antrenörlük yapması komik. Maç sonrası Hamburg maçına sakladığını buyurmuş Bülent Hoca. 20 dakika oynayıp yorulacak bi futbolcu yoktur dünya üzerinde. Giden 2 puan çok önemli. Bu maç alınsa rakiplere psikoljik olarak bi üstünlük kurulacaktı ancak bunu elinin tersiyle iten isim Bülent Korkmaz oldu. Vizyon denen cümlenin ne anlama geldiğini bir kez daha öğrenmiş olduk. Bir sözde Tarbzon seyircisine. Onlar kadar kuru kalabalık yapan bir seyirci yoktur sanırım. Stadda uğultudan başka birşey yok. Hakem ise görevini yaptı sadece. Song ve Hüseyin'e verilmeyen iki tane kırmızı kart var ancak veremedi. Baros'un golünden önce ise bariz bir faul var Alanzinho'ya. Bu ligin hiçbir yeri "Süper" değil.

2 yorum:

Yiğit dedi ki...

Bülent Korkmaz'a haksızlık ediyorsun. Kewell'ı Lincoln'ü egemen kasabının önüne koysaydı bunun hesabını nasıl verecekti ?

aksilaz dedi ki...

Eğer Egemen var diye oynatmadıysa bu daha büyük bir skandal.Bu maç şampiyonluk yolunda ciddi bir sınavdı.Ancak kazanılamama nedeni teknik heyetin zaafiyetidir.Dediğim gibi bu iş birazda vizyon meselesi.