Pazartesi, Eylül 28

Ali Sami Yen- Es Es - Serdar - Üçlü

1 puana bile üçlü çektirebilen bir seyirci. Böyle küçük takımların küçük beyinli taraftarları ve futbolcularına çok gülüyorum. Maçı izleyemedim ancak kapıcı Rıza efendi gol attıktan sonra Yoyula ve Ümit'i çıkarmış bu herşeyi açıklıyor. 30 yıl önce hasbelkader şampiyonluk yarışına katılmış küçük bir klüp densizlik edip orta sahada şov yapmaya çalışıyor.

3 yorum:

07GENÇLİK dedi ki...

hocam lütfen başka takımların yaptıgını yapmayalım rızaya saygı lütfen.olur böyle şeyler daha 7 hafta gecti.

aksilaz dedi ki...

07GENÇLİK
Elbette haklısın dediğinde. Ancak Ali Sami Yen'de üçlü çektirmeye çalışmak büyük densizlik. Ne tarihin var? hangi başarın var? dediğin gibi daha 7 hafta oldu, bi 7 hafta sonra bakalım Rıza efendi hangi sırada olacak.

Adsız dedi ki...

selam sayın yetkili
maçı izledim ve kriz geçirdim izlerken diyebilirim..sadece es es taraftarına futbolcularına ve tenik direktör'ü ne laf etmemek gerek ki izlemediğin için böyle yazmışsın..dün keita ve nonda haricindeki tüm futbulcular kendilerine oynadıkların için skor bu oldu..ben böyle bencil futbolcuları takımımda görmek istemiyorum yakışmıyor bizim futbulcularımıza..arda topu ayağına aldığı an o kadar saçma sapan oynadıki resmen katletti posizyonları sanki arda ve sabri yer değişmişlerdi..sabri ne kdar düzeldi bunu görüyoruz arda da bi okadar kötü oynamaya başladı umarım toparlar kendini..sinem koballa magazin programlarında boy göstermeyide keser umarım..çok sinirliyim çokkk o takımı sevindirdikleri için 2 .lik yakışmadı bize..(biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın sürçi lisan ettiysek affola)