Salı, Ekim 20

Özilhan'ın Yanıtları


İki tarafında haklı olduğu yerler var. Ancak Aziz Yıldırım'ın her zaman ki külhabeyi tavri Özilhan'ı rahatsız etmiş ve o da sert cevaplar vermiş. Dediklerine de katılıyorum Özilhan'ın.

"Keşke sadece salon yaparak spora katkı yapılabilseydi. Evet, Fenerbahçe Kulübü salon yapıyor, ama biliyor musunuz ki, o salon aslında yapılması planlanan alışveriş merkezinin yan unsuru. Yani yapılacak alışveriş merkezinden jenere edilecek para ile yapılacak bir yatırım. Arsası da hediye ve tahsisli. Aynı şartlarla biz de bir salon yapmaya hazırız."

"Efes Pilsen’in 33 yıllık tarihinde iki doping vakası var. Biri saçları dökülmesin diye kullandığı ilaç nedeniyle sıkıntı yaşayan Ermal, ki o madde artık yasaklı maddeler listesinden çıkarılmış durumda. Diğeri de Kerem. Kerem Gönlüm’de tespit edilen “Cathine” maddesinin hangi yolla alındığını araştırıyoruz. Bulduğumuzda da gereğini yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kaldı ki Aziz Yıldırım önce kulübünün basketbol, voleybol, yüzme ve kürek gibi branşlardaki doping sabıkalarına baksın. Hatırlamakta zorluk çekerse, internette yapacağı kısa bir gezinti, anılarını tazelemesini sağlayacaktır."

Hiç yorum yok: