Pazar, Aralık 6

Galatasaray 1-1 İ.B.B , Tebrikler Çocuklar

Dakika 92 ekran karşısındayız ve bir gol yiyeceğimize ben eminim. Önde olan takım Galatasaray geriye yaslanmış oyunu böyle bitirme peşinde. Beyinsizce yapılan vuruşlar, top defanstan uzaklaşsın ne olursa olsun mantığıyla yapılan garip müdahaleler. Yazıklar olsun, hiçbiriniz bu formayı haketmiyorsunuz. Sizi yöneten ve total futbol diye bizi güzelce uyutan. Her hafta bir öncekinde daha formsuzca oyuncu değişikliği, takımı ileriye taşıyacak tek ismin yedek klübesinde olması, Nonda adlı freni sahada tutman ve daha bir çok yanlış.

Biz seni çok büyütmüşüz, sende bizi aynı ölçüde küçültmüşsün gözünde. Maç boyu yaptığı tek olumlu hareket oyuncuları soyunma odasına göndermesi. Maç sonu demecinde pozisyonları değerlendirmeliydik ve son 15 dakika anlamsız bir geri çekilme oluştu diyor. Sen Arda'yı sahadan çıkar, Elano'yu çıkar ve oyuncuların beynine maçı böyle bitirin işareti ver sonrada geri çekilince müdahale edeme. Aldığın paranın hakkını vermeli herkes. Dediğim gibi biz seni büyütmüşüz, sen bizi küçük görmüşsün. Mesele bundan ibaret. Galip gelemeyebilirsin ancak kaybettiğin bütün puanlar bu tür olmamalı.

Adnan Polat bu gece yada en geç yarın akşam bi açıklama yapar. Bu puan kaybını hakemin üstüne yıkar. Tepkileri ona çevirir. Ben bu yönetimin takımda hiçbir ağırlığı olduğuna inanmıyorum. Futbol şubesini daha önce rüşvet almış birine emanet etmeleri bile çok şeyi açıklıyor.

Hiç yorum yok: