Salı, Şubat 9

Haldun Üstünel'in Cevabı

Geçtiğimiz günlerde A. Y. şöyle buyurdu :

“Devre arasında herkes ‘transfer’ diye bağırdı, yapmadık. Çünkü bu formayı giyen her futbolcumuzun değerini biliyoruz. Real Madrid, Barcelona, Milan, İnter, Chelsea transfer yaptı mı? Biz de yapmadık. Neden? Büyük hedefleri olan takımlar, büyük yıldızları devre arasında getiremez. İyi futbolcu alamazsın, vermezler. Ama sezon sonunda istediğini alırsın. Biz, kimsenin yapamadığını yapan, çıtayı yukarılara taşıyan kulübüz. Onun için de sezon sonunda transfer yapacağız. Kimsenin düşünemeyeceği, tahmin edemeyeceği dünya yıldızlarını getireceğiz...

Kiralık yazarı ise bir önceki postta görüleceği gibi efendilerinin açıklamalrını ballandıra ballandıra yazdılar. Bugün ise haldun Üstünel A. Y. 'ye güzel bir cevap vermiş. Şöyle demiş Haldun Üstünel :

"G.Saray aleyhinde açıklama yapan başkanlar kervanına Antalya ve Kayseri'den sonra F.Bahçe Kulübü Başkanı'nın da katılması ve O'na eşlik eden medyadaki yandaşları hezeyanla yüklü yazı ve konuşmaları aslında G.Saray'ın ne kadar doğru yolda olduğunun göstergesidir. G.Saray olarak rakiplerimizin icraatlarına hep saygılı olduk... Açıkcası biz bu duruşu sergilerken, rakiplerimizden de aynı saygıyı bekliyoruz. Transferde kimin yanlış yapıp yapmadığı sezon sonunda belli olacak. Biz şampiyonluk kupasını 18. kez havaya kaldıracağımıza inanıyoruz. Kendisini Dünya kulübü olarak görüp, transfer yapmadıklarını söyleyenler ara transferde 4 milyon euro harcadıklarını nasıl açıklayabilirler? Gerçek bir Dünya markası olan G.Saray'ın ezeli rakibinin başkanı, marka değerini yükseltmek isteyen Kulüpler Birliğini temsil ederken, bizim icraatlarımızla ilgili yorum yapması hiç de şık durmamaktadır. Kulüpler Birliği Başkanı Sayın aziz Yıldırım'dan bizim transferlerimizle ilgili yorum yapmasını değil, sahada iki sezondur kasti tekmelerle sakatlanan oyuncularımız için çözüm bulmasını bekliyoruz."

Ayrıca koskoca Dünya klubü Fenerbahçe'de şuan bir kanat oyuncusu yok. Uğur boral sakatlandı, Deivid oynatılmıyor, Kazım ise gönderildi ancak bizim tarafsız medyamızın dilinde hala Galatasaray var. Bir yandan tekme vurarak top oynayan Anadolunun ezik takımları diğer yandan medya ile hakemleri baskı altına almaya çalışıyorlar. Haldun Üstüneli bu yerinde ve uygun açıklamalarından dolayı tebrik ediyorum.

Not : Resimdeki 22 ayar bilezik.

Hiç yorum yok: