Salı, Şubat 2

Rizespor Tarihi

Fatih Sultan Kar tarafından hazırlanan ve on beş yıllık emeğin ürünü olan ‘Bütün Yönleriyle Rize Spor Tarihi' isimli kitap Rize Vitrini Ajans tarafından yayınlandı.

Fatih Sultan Kar’ın on beş yıl boyunca Rize, İstanbul ve Ankara’da yaptığı alan çalışmaları sonucu ortaya çıkan ve özgün yayın kalitesiyle prestij eserler arasında yer alan kitap, Rize spor tarihinde daha önce gün ışığına çıkmamış fotoğraf, belge ve bilgileri içeriyor. 496 sayfadan oluşan kitap, aynı zamanda Çaykur Rizespor Kulübü için de kurumsal kimlik özelliği taşıyor. Kitabın ana ekseni futbol üzerine oturmakla birlikte idari ve mali etkinlikleri de içeriyor. Fatih Sultan Kar’ın kaleme aldığı ‘Rize Spor Tarihi’ birden bine kadar numaralandırılarak özel karton kutuda prestij kitaplar kategorisinde yayınlandı.

Rizespor adına hep olumsuz yazıyorum fakat güzel şeylerde oluyor. Rizespor tarihiyle ilgili yazılan bu eser için Fatih Sultan Kar'a teşekkürler. Gerçektende 15 yıldır bunun peşinden koştu ve sonunda çok hoş bir eser bıraktı. Kitapta 1953 yılından bugüne kadar Rizespor ile tüm ayrıntılar mevcut. Spor tariki koleksiyoncuları için kaçırılmaması gereken bir kitap. Almak isteyen aşağıdaki numaradan kitabı temin edebilirler.

0216 553 80 22

Hiç yorum yok: