Pazar, Mart 28

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe #27

Resimdeki şahıs bu gecenin adamlarından biri. Diğeri ise kaleci bile diyemeyeceğim
kişidir. Kötü bir derbi oldu fakat sahada istediğini yapan Fenerbahçe'ydi. Beraberliği garantilediler ve sonrasında ummadıkları andada golü buldular. Galatasaray cephesinde ise karışık bir oyun anlayışı ve her zamanki gibi takım olamama olgusu vardı. Mağlup duruma düşüldükten sonrada baskı kurulamaması ise çok acı. Bu kadroyu bu duruma düşüren Rijkaard'a ve Rijkaard budalalarına selam olsun. O budalalar yine Polyannacılık oynayacak ve savunacaklardır bu ahmak adamı.
Enkötüsüise Leo Franco'ya hiçbir yaptırım olmayacak olması.Gelecek hafta yine formasını giyer. Tıpkı en kötü maçını çıkarıp haftalar sonra bu derbide forma şansı bulan Mehmet Topal gibi. Tebrikler Fenerbahçe ve Rijkaard.

11 yorum:

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

böyle kaleci olmaz olsun!!!!
bu nasıl bi takım anlamadım ben.
ruh yok ruuuuuuuuuuuuh!!!!!

aksilaz dedi ki...

Ruhtan önce akıl olacak. Ancak bizde ikisi birden yok. Kaleciye birşey demek istemiyorum. Sezon başındanberi böyle rezil oynuyor çünkü. Rijkaardın anlamsız taktiği en büyük etkendir yenilgiye.

peykân dedi ki...

işin ilginç tarafı "fenerbahçe" denen takım, hakkaten tek kelimeyle "kötüüü".... "iyi oynadılar ve yendiler" denecek bi durum yok ortada...! üzüldüm.... bu taraftara, bu yapılmazdı... Özhan Canaydın için bomba gbi olacaklar şmdi dedim ama...... olmadı.. bidahaki sefere....

Adsız dedi ki...

Ne yapalım gönderelim mi Rijkaard'ı?

aksilaz dedi ki...

Gönderelim demiyorum zaten. Ancak yaptığı hatalar artık boyu aştı. Kendi kendiyle çelişiyor her maçta. Bugün Canerin saçma sapan uzun topları maç boyu devam etti. Hiç bir müdahalede bulunmadan seyretti. Bu en basitidir. 27.hafta geride kaldı ilk haftadaki takım olgusunun çok gerisindeyiz.

Tamam başarılı bir kariyeri var ancak ciddi bir uyarı gerekiyor artık. Bu senede Şampiyonlar liginden uzak kalırsak hesabı sorulur zaten. Son 5 yılın en kötü futbolunu izletiriyor bana. Kimse kusura bakmasın buna hakkı yok. Transferleri kendi yaptı ve milyonlar euroyu kendisi harcattı.

Barakuda dedi ki...

mustafa'nın olmayan zekasını ve mücadele gücünü, caner'in savrukluğunu, leo'nun garipliğini, arda'nın hasan şaş ruhunu, baros'un maç eksiğini, topal'ın refakatçi ve aciz anlayışını, elano'nun dünya kupası öncesi sakatlık korkusunu vs sihirli bir dokunuşla yokedecek kudretli ellere sahip olmayan rijkaard mı ahmaktır, yoksa o'nu yaptıkları konusunda hiçbir somut eleştiri getirmeden sadece kolaya kaçıp söverek eleştirenler mi..?

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

Bi de şans yok şaaaaaaaaans!!!

xaar dedi ki...

Bu takima artik bir takim,yaptirimlar ve cezalar gerekmiyor mu?Once Turkiye Kupasi sonra Avrupa macerasi derken simdi de Sampiyonluk gitti...Kadro disi kalmasi gereken bir cok oyuncu var su an takimda cok daha onceden birakilmasi gereken oyuncular!Bu formayi hic mi hic hakketmeyenler!Su an takimda kaptan olamayacak herkes kaptan konumundadir,bu kadar ucuz ve kolay bisey midir Galatasaray da kaptanlik.O vasifta olmayan herkes o pazubandi takti bu sene! O pazubanti takmak bu kadar ucuz olmamali!Artik radikal karar ve planlarin devreye sokulmasinin vakti coktan geldi de gecti!Bir kriz yonetimi gereklidir yoksa 4nculuk bile hayaldir!

Tamam bu sene sampiyon olmasak da olur dedik sene basinda yeter ki gelecegin takimini ve sistemini gorelim dedik ama geldigimiz nokta hic de ic acici degil,Su an banko oynayan oyunculardan 3 u kiralik sene sonu muhtemelen yok,diger eldekilerin durumu belli,4 orta saha da yolcu gozukuyor!(Ayhan-Sarp-Topal-Baris),Arda gidici desek,Servet gidici desek;ee hani gelecegin takimi nerede sistem! Bu Nisandan itibaren transfer calismlari baslar yine Ustunel,zaten bir tek o isten anliyor gibime geliyor!Yine yeni bir takim olusumu gerekmiyor mu sizce sene sonunda!Abartmiyorum ama Galatasarayin cok saglam 7-8 transfere ihtiyaci yok mu bu saydigimiz kisilerin gidecegini varsayarsak!Nerde kaldi bizim gelecegin takimi...

aksilaz dedi ki...

@Barakuda
Yazdıgın şıkların ikiside doğru. Bu takımı Rijkaard kurdu. Sene başında orta saha eksikliğini ön görememesi normaldi ancak devre arası bu konuda adım atmalıydı. Birde son 1 aydır oynattığı taktiği anlayabiliyosan tebrik ederim seni. Dün hangi sistemle oynadı oyuncular ben çözemedim doğrusu. Gol atmamız ancak rakibin hatalarından oluyor, sene basındaki organize ataklarla gol atmamız şuan mümkün değil. Kimse kusura bakmayacak Rijkaard çok formsuz ve eleştrileri hakediyor.

aksilaz dedi ki...

@Kybele-f
Kalecinin yaptığı ahmaklık şansla açıklanmamalı.

aksilaz dedi ki...

@Xaar
Sana katılıyorum. Ama yaptırım olmayacak eminim.