Perşembe, Nisan 15

Kısa Kısa #2


- Geceler uykusuz geçmekte şu günlerde. Yorgunum dostlar.

- Rizespor hakkında her ay yazdığım yazıları yazmayı bıraktım. Bu kadar fütursuz bir takım daha olamaz. İlk yarıda aldığı puanlar olmasa şuan Kocaelisporla sonunculuk yarışı veriyor olacaktı. Son 13 maçta 10 puan her şeyi açıklıyor. Memleket takımı olmasa bakılacak gibi değil. Şimdide 4 oyuncu kadro dışı kalmış.

- Bir altın firmasının yeni fabrika binası için üzerinde çalıştığımız bir proje var. Ancak şuanki durumuna bakmaya gittiğimde sadece isminin büyük olduğunu gözlemledim. Bu kadar kötü koşullarda altınların işlenmesi altına saygısızlık.

- Bu ayki okunacak yazımız şu olsun. Oktay Keleş’le yapılmış ilginç bir röportaj. Kendini meczup olarak tanımlayan bi şahsiyet. Oktay keleş’in “Atatürk’ün Gizli Vasiyeti Kod 0 “ ilginç bir kitaba benziyor.

- Yakın zamanda iş için Afganistan’a gidecek dosta selamlar olsun. Beklemekteyiz…

- Dünya kupasına iki aydan daha az bir zaman kaldı. Almanya 2006’yı takip edememiş biri olarak özlemle beklemekteyim. Maradona Messi, Higuain ve Milito’yu efektif kullanabilirse kupayı alabiliriz.

- Ligler son viraja giriyor bu dönemde. İtalya’da Roma, Fransa’da Marsilya şampiyon olmalı. Süper ligimizde ise son hafta belli olacak gibi duruyor. Bursa-Beşiktaş, Fenerbahçe-Trabzonspor maçları pek manidar olacak.

- Son olarak havada yaz kokusu var.

Hiç yorum yok: