Perşembe, Mayıs 27

82 Madde

Gaziantepspor klüp başkanı İbrahim Kızıl, Bülent Uygun ile neden anlaşamadıklarını açıkladı. Açıklaması şöyle :

''Kendisi ilk görüşmemizde (açık imza atarım) dedi. Sonra 82 maddelik sözleşme sundu. Sözleşme imzalanması gayet doğal, buna bir şey dediğimiz yok. Ancak bazı maddeler var ki Gaziantepspor Kulüp Başkanı olarak buna imza atmam mümkün değil. Kendisinin mukavelesinde, Gaziantepspor Kulübü'nün prensiplerine uymayan maddeler bulunduğunu gördüm. Sözleşmeye eklenen maddeler etik olarak bizim yapımıza uygun değildi ve biz de vazgeçtik. Yurt dışında olduğum için kendisiyle görüşemedim. Bülent Uygun iyi hocadır, idealleri vardır, kendisine başarılar diliyoruz. Bu konuda başkaca bir şey konuşmak istemiyorum''

İnsanın aklına bir çok soru geliyor. Acaba bu 82 maddelik istekte neler var? Birde Gaziantep yapısına uygun olmayan maddeler hangileri? Başkan Kızıl geçtiğimiz sezon Couceiro'yu getirirken bu uygun olmayan maddeleri gözettimi?

Bülent Uygun beğensekte beğenmesekte yolunu önceden çizen bir antrenör. Şuanki yapısı itibariyle Ankaragücü'ne gitmesi hem onun hemde Ankaragücü'nün çıkarına olur.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

evet gerçekten insan merak ediyor... bu arada sir uygun bugün15:15 itibariyle egenin gururu bucasporla anlaştı...gerçekten şimdi bucasporun neler yapacağını daha da merak ediyorum...canımı sıkan tek şey takımı süper lige çıkaran teknik adamın görevine son verilmesi...neyse eğer sir uygun işi götüremezse yerine kessin ümit kayıhan gelecektir bunu da şimdiden bildireyim:)ayrıca yeni yazarınıza da hoşgeldin diyorum...(bildiğim coşkun değil... değil mi:) )

aksilaz dedi ki...

yok o coşkun değil :D
bu coşkunla suan aynı şehirdesin.

Coşkun dedi ki...

Hoşbulduk:) tşkler:)