Salı, Mayıs 11

Dürüst Gazeteci Uğur Abi

Bu konuya girmeyi hiç istemedim ancak dün akşam şalter attı artık. Malum Uğur Dündar denen şahıs fanatik bir Chp li ve yaptığı haberlerdede bu hissediliyor. Dün akşam Kılıçdaroğlu Arena programına çıktı. Amaç Baykal'ı aklamak tabi ki. Bu konuda öncelikle fikrimi söylemeliyim. Baykal'a yapılanlar çok yanlış. Heleki Vakit gazetesinin bunu yapması daha ironik. Dini yönü sözde ağır bir gazete bunu yapmamalı.


Neyse gelelim Star'a. Kılıçdaroğlu komployu anlatırken şu cümleyi kullandı :


"Ellerine özel hayatla ilgili onlarca bilgi ve belge geldiğini bunların hiçbirine bakmadıklarını söyledi."


Ardından bu güzel pası gören Uğur Dündar hemen gelişine voleyi vurdu.


"Madem siz söylediniz biz de açıklayalım. Bize de böyle bir konu intikal etti. AKP'li bir milletvekilinin Rus hayat kadınları ile alemlerinin görüntü. Bu bir komplo da değil ayrıca. O kişinin ilişkisinde olduğu ve daha sonra vaatlerini yerine getirmediği kişi tarafından çekilmiş görüntüleri biz izlemeye dahi gerek görmedik"

Ekranlarda seni görünce iğreniyorum Uğur Dündar. Madem bakmaya dahi gerek görmedin neden tüm ülkeye açıklıyorsun. Üstelik AKP li milletvekili olduğundanda eminsin bakmamana rağmen. Demekki bende bir kaset yollasam üstünde AKP li milletvekilinin olay görüntüleri yazsam yılların gazetecisi Uğur Abimiz inanacak ve bakmaya dahi gerek görmeyecek.

Birde tüm eski solcular birleşmiş hep bir ağızdan "bu insan haklarına aykırı" cümlesini ezberlemiş. Bıraksınlar demagoji yapmayı. R.T.E. hakkında böyle bir kaset ellerine geçse 24 saat canlı yayında oynatırlardı. Ezcümle ; bu işten kazanan Akp olmuştu, Baykal'ın istifasından sonrada Chp oylarını arttırır bir iki puan. Hele Kılıçdaroğlu'da genel başkan oldumu Chp'ye. İşte zaman tadından yenmez.

3 yorum:

biggeee dedi ki...

programı izlemedim;
Ama ben bu durumda uğur dündarı iğrenilecek biri olarak görmüyorum.. tmm hatası olabilir ama abartmamak lazım..

Sen fanatik ve yanlı haber görmemişsin.. Aç stvyi fazla değil 10 dk izle.. askeriyenin, solcuların, muhalefetin nasıl karalandığını orda gör..

neden bu kadar ağır bi yazı yazdın hiç anlayamadım

aksilaz dedi ki...

Birikim diyelim biggeee bu yazı için. Hele birde "Aatürk'ün partisi" sözünü duydukça daha çok tiksinti geliyor bana.

Stv izlemiyorum, uzun süre oldu o kanalı sileli. Onlarında Uğur Dündardan ne farkı var ki. Sadece karşı saflardalar.

hrmpasa dedi ki...

Kendisi melek görünümlü şeytandır..o dürüst gazeteci imajının altında satılmışlık,yalakalık vardır..bunu anlamak zor değil bakmasını bilene..şu an yalakalık tarafı doğancık abiden yanadır..ve eminim kendiside birgün o kaset kurbanı olacaktır...kurmaca gizli kameralarla aldığı ahlar biyerden çıkacaktır..esnafa para vererek yaptığı arenalar unutulmadı(izmir çiğ köfte olayı)