Cumartesi, Ekim 3

Alvaro Recoba

Álvaro Alexandre Recoba Rivero tam adı böyle olan Uruguaylı yıldız ( Morattinin manevi oğlu ) son iki yılıdır komşuda oynuyor. Geçen sene kiralık olarak gittiği Panionios'a bu sene sonu bedelsiz transfer oldu. İnter'de sürekli sakatlıklarla boğuşurken hep eleştirildi. Ancak Moratti sürekli onun arkasındaydı. Yıldızlaştığı çok maç oldu. Kendine has bir stili var. Sol ayağını çok iyi kullanan, süratli bir oyuncu. Bizim ligimizde görmek isterdik kendisini. Yunanistan'da geçen sene bir maçını izleyebildim. 14 maç oynadı ve 4 gol , 6 asiste imza attı. Bu sezon ise 5 maçta forma giydi skora katkısı yok hala. Recoba önemli bir isimdir futbol adına. Uruguay milli takımınada uzun süredir seçilemiyor. Umarız 2010 dünya kupasında son bir defa izleyebiliriz kendisini.

2 yorum:

TheTurk dedi ki...

Kaç yaşına geldi ki bu oğlan? Her transfer döneminin medya yıldızıydı, bi türlü getiremediler bize (GS).. Ama o zamanlar 7 mio falan kazanıyordu İnter'de. Panianios ne verebilir ki buna bu kadar. Şaşırdım açıkçası..

aksilaz dedi ki...

1976 doğumlu Recoba. İnterde köşeyi döndü zaten oynamadan. Artık maksat spor olsun tadında sanırım. Panionios Atina takımı bu yüzden tercih etmiştir.