Pazartesi, Ekim 19

Dağdan Şehire İnmek

Kandil dağından şehre inecek olan 100 terorist için bölge halkı ayakta. Gelişlerini davul, zurna ile karşılaaycaklar. Basındaki yalakalarıda bugün coşmuşlar. İşte barış, demokratik Türkiye gibi bizim idrak edemeyceğimiz başlıklar atıyorlar. Bu dağdan inen 100 davar sonrasında meclise gideceklermiş. İmralıdaki çocuk katilinin ellerine tutuşturduğu paçavrayı getirecekler. Sonrası ise barış rüzgarları esecek, çiçekler açacak, kuşlar ötecek, aydınlanacağız, bölünerek çoğalacağız ve bu barış kahramanlarıda kendi ülkelerinde mutlu mesut yaşayacaklar. Biz mi ne olacağız. Bizede biçilmiş bi rol vardır elbet bu sahnede. Piyon olarak nereye sürülersek orada olacağız.

Nasıl bir ülke politikamız var merak ediyorum. Her ülke 50 sene ötesinin hamlesini yaparken biz hala içimizdeki haysiyetsizlerle uğraşmak durumda kalıyoruz. Barış adı altında bölünmeye yelken açıyoruz. En garibi ise bu yapılan işlerle gurur duyan bi toplum oluyoruz.

3 yorum:

hrmpasa dedi ki...

Genetik yapılarının gerektirdiği gibi davranacaklarsa ki,başka bir ihtimali tahmil bile edemiyorum,asla rahat durmayacaklaaarrr...

peykân dedi ki...

ayyyy karşılamaya gelen teröristlerin geldikleri jipleri gördünüz mü?...... lanet olsun şeref yoksunları.... şmdi gördüm, cinlerim tepemde geziyoruz beraber.

aksilaz dedi ki...

Türkçe bu evriminin tamamlamamış insanlara hiç yakışmıyor. O nasıl cümleler kelimeler öyle.

Çok değil 6-7 senede nasıl bu hale geldik bu tartışılmalı. Bu athırsızlarınıda insan sıfatına soktular ya helal olsun.