Çarşamba, Ekim 21

Memleketten Lider Manzaraları

Dün yaşanan gelişmeler malum. Ülkenin nereye çekilmek istendiği açık seçik görülüyor. İşte bu ortamda dün 4 parti başkanının konuşmaları şöyle oldu. Tabi bunlardan bir tanesi partisinden başka çapulcularında sözcülüğüne soyunmuş. Soyadından zerre nasip almamış bir şahıs. Açıklamalar aynen şöyle :

Recep Tayyeap Erdoğan :
“Habur Sınır Kapısı’nda yaşanan manzara karşısında umutlanmamak mümkün mü?”

Ahmet TÜRK :
“Bu gelenler teslim olmaya gelmiyor!.. Pişmanlıktan mişmanlıktan faydalanma gibi bir istekleri falan yok. Bunlar temsilci.. Şartları bildirmeye geliyorlar...”

Devlet Bahçeli :
“Dikkat buyurunuz, alkışlarla karşılananlar Mekke-i Mükerreme’den dönen hacı kafilesi değildir. Ya da alın terleriyle ekmeklerini kazanmak için gittikleri yabancı ellerden kesin dönüş yapan gurbetçiler değildir. Milletini yabancı coğrafyalarda şerefle temsil etmiş Mehmetçik birlikleri hiç değildir. Bunlar, elinde bebeklerin, anaların, kadınların, şehitlerin kanı olan, silahlarına masum binlerce vatandaşımızın kanı bulaşmış hain teröristlerdir.

Deniz Baykal :
“Azeri bayraklarını toplatan iktidar, daha dün Türk topraklarında sallandırılan PKK bezlerini görmezden geldi.. Gücünüz PKK’ya yetmiyor da Azerbaycan’a mı yetiyor”

3 yorum:

peykân dedi ki...

o adinin söylediklerini şimdi okudum, şokum resmen ya şokum.......
bu mudur ya bu kadar mı......
Allah fırsat vermesin. hiç kimseye........ nası olur nası yapabilirler.devlet dedğimiz nası yapar bunu.. kime güvenelim biz?
artık Allah'tan başka kimsenin olmadığı aşikar....ne tek bir siyasetçiye; ne de ben müslümanım diyene inancımız kaldı.... yazıklar olsun; lanet olsun hepsine......

peykân dedi ki...

kürtçe şarkıyla katılalım fikriyatı nedir ya.... onu da şimdi okudum. hiç mi olumlu tek bir haber olmaz.........
insanın canını sıkmaması elde diil.
bi de beğenmişler yaptıklarını... geçip karşılarına türkiye'De olumlu şeyler oluyo diolar...
resmen şoktayım....

aksilaz dedi ki...

gelsinler hepsi gelsin Türkiyeye. Bi gün başbaşa kalacağız bunlarla. Abd, israil vb arkalarını dayadıkları hepsi gidecek teker teker. Başbaşa kalacagız bu soysuzlarla. İşte o gün baskıyı, zulmü, soykırımı göstereceğiz. Bu günü beklemeye şimdiden başladım. 20,30 ne kadar sene sürer bilinmez ama pusudayım ...