Çarşamba, Kasım 25

Manchester Fatihi Beşiktaş

Maç öncesi kadrolara bakınca beraberlik çıkabilirdiye düşünmüştüm. Ancak galibiyeti beklemiyordum açıkcası. Beşiktaş en iyi yaptığı işi yaptı bu gece. Takım olarak savunma yapmayı ülke sınırı içerisinde becerebilen tek takım olduğunu gösterdi bize. Bu maçta öne çıkan isim yazamayızherkes iyiydi. Denizli Üzülmez-İsmailile osl kanadı, Kaş-Ekrem ilede sağ kanadı kapattı. Tello sağ kanada yakın oynadı. Fink ve Ernst ise her zamanki görevlerini yerine getirdiler.

Ferguson maç içerisinde fazla bir hamle yapmadı. Aynı takım ve şablonla devam etti. Son anlarda tüm hünerli ayaklarını soktu ancak Beşiktaş'ın o direncini kıramadı. Ayrıca hesapta olmayan Rüştü performansı 23 maçlık yenilmezlik serisinin sonunu getirdi.

Tello ve Bobo o miskin hallerinden kurtulmaya başladılar. Beşiktaş ligdede psikolojik üstünlüğü ele geçirdi bu galibiyetle. Ancak en rahat nefesi başkan Demirören almıştır. Üzerindeki o baskıdan bi nebze kurtuldu bu galibiyetle. Son maç İnönü'de CSKA Moskova ile olacak. Son dakika Ekrem'in attığı gol ile Beşiktaş bu maçta alacağı galibiyetle Uefa kupasına gidecek. Ancak işimiz zor görünüyor. CSKA deplasmanlarda daha rahat oynayan bir ekip. Bu maçın skorunuda Beşiktaş savunması belirleyecek. 8 Aralık'taki maç Beşiktaş'ın avrupa ümidini yeni seneye taşıyıp taşıyamayacağını belirleyecek. Bu galibiyetin anlamlı olması için İnönü'de 3 puan almak şart. Ben Beşiktaş'a güveniyorum. Şuan oynadığı futbol bunu başaracak güçte.

Bugünkü galibiyet için bir kez daha tebrikler. Manchester United Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'danda darbe yedi. Türk takımlarına karşı bir zaafları var.

11 yorum:

peykân dedi ki...

Rüştü sonlara doğru muhteşemdi. :)
bu maç İbo'dan bile çok sevdim Rüştü'yü... =))
şöle bi önce çekingen çekingen baktım göz ucuyla maça; gittikçe kaptırdım gittikçe kaptırdım; en son ayaktaydık kardeşimle =))
hiç beklemiyoduk; darısı önümüzdeki maça....

aksilaz dedi ki...

Bu maçın anlamlı olması için o maçın kazanılması gerekli. ben tek farklı galibiyet tecek dedim am sanırım 2 fark gerekiyor. Ancak bu akşamki konsantraston ve İnönüdeki o seyirci ile herşey olur o maçta. Saldır Beşiktaşım ooleyyy :)

Maçamı gitsek acaba ?

peykân dedi ki...

gidelim miii... =)
ben de geliyim....

aksilaz dedi ki...

Kızlar maçamı gidermiş :)))

peykân dedi ki...

ben hiç maça gitmedim kiiii:(
ama ama amaaa......
kızlar gidiyo ben görüyorum televizyondan... =))) hatta basket maçlarında da olay dahi çıkarıyolar... =)))

aksilaz dedi ki...

O olay çıkarana kız demeyelim biz ona kızalım. Getirtme aklıma şu şirreti ya

peykân dedi ki...

:D
neyse unuttuk onu...
ben hanım hanımcık izlerim, küfredenleri uyarır, polis çağrırım :)))

aksilaz dedi ki...

o zaman senle fb maçı hariç her maça gelirim. yoksa benide polise verirsin

peykân dedi ki...

onların maçına ben gitmem zaten...
çok fazla gıcığım o takıma. onların maçları oyunluktan çıkıyo, hırsa yarışmaya dönüyo... sinirlerim yumuşamışken yeniden germeye niyetim yok... =)
diğerlerine gideriz...
Sivas'a da her zaman bekleriz. eğlenceli bizim taraftarımız.
ablamla yeğenimi de ama,,, =)

aksilaz dedi ki...

Deri ceketli Bülent gitti, bide Mecnun gittimi o zman gelelim biz :)

peykân dedi ki...

ben onu yollarım yakında.... buralar benden sorulurr.. =)))