Perşembe, Kasım 19

Rezalet

Yukarıdaki resimdeki oyuncu hepimizin bildiği Cemal Nalga. Ancak giydiği formanın numarası 7 ve yazan isim ise Tufan Ersöz. Cemal geçtiğimiz sezon sonundan 4 maçlık bir ceza ile başlayacaktı sezona. Almanyada yapılan kampta oynanacak iki hazırlık maçında oynamamış görünüyor maç listesinde. Ancak ortaya çıkan videolarda ve resimlerde Tufan Ersöz değilde Cemal Nalga'nın bu maçlarda oynatıldığı açıkca görünüyor. Ligdede ilk iki maçta oynamayarak cezası kağıt üzerinde tamamlamıştı Cemal. Ancak ortaya çıkan bu videolar ve resimler sayesinde yapılan rezalet ortaya çıktı. Bu rezaleti klübüm olan Galatasaray'a yapanlardan hakkımı arayacağım. Böyle bir işgüzarlık olamaz olmamalı. Üstelik bunları yapanlara sorsanız hepsi candan kandan Galatasaraylılar. Daha fazla yazmaya gerek yok bu rezaleti. Galatasaray yönetimi dün gece apartopar toplanıp şu kararı almışlar. Ancak çok geç kalmışlar.

Galatasaray Spor Kulübü Erkek basketbol şubesinde yurtdışındaki hazırlık maçlarında maalesef spor ahlakı ve Galatasaraylılık Ruhu’yla taban tabana zıt bir olay meydana gelmiş, bir Galatasaray basketbolcusu başka bir kimlikle sahaya sürülmüş ve oynatılmıştır. Kulüpte çalışan bazı profesyonellerin isteği ve izniyle gerçekleştiğini yeni öğrendiğimiz bu olay Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray Camiası ve bütün Galatasaraylılar adına büyük bir utançtır. Bizlere bu utancı yaşatanlar adına Galatasaray Spor Kulübü olarak tüm spor kamuoyundan ve Türkiye’den özür diliyoruz.
Tüm camiamızı büyük bir üzüntüye boğan bu olaya neden olan ve Galatasaraylılık’tan nasibini alamamış sorumlu tüm idari ve teknik kadronun kulübümüzle ilişkisi hemen kesilmiştir.
Saygılarımızla
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

2 yorum:

bi dost dedi ki...

oha diyorum, ama nasıl olabiliyo bu? yani maç esnasında bişey yapılamıyo mu, kimse tanımıyo mu bu adamları?

aksilaz dedi ki...

sivri zekalıların işi bu. kendini zeki zannedip böyle maskara oluyolar.