Cumartesi, Aralık 5

Var mı ?







Bizden daha demokratı, çağdaşı, aydını var mı? Hangi ülke canını kastedeni besler, korur. Birde şu it kırmalarının sözlerine bakın :
"Orada eğer havalandırmanın üstü kafesle kapatılıyorsa, nefes sorunu yaşanıyorsa bu 'Kürt sorununu boğuyoruz, açılım bitti, bitti İmralı'yla beraber, İmralı'ya yaklaşımla beraber bitti zaten."
Anlayan varsa beri gelsin ...

2 yorum:

hrmpasa dedi ki...

Kaynatma katranı olmaz şekeerrr,cinsini .......cinsine çekeerrr..sakin olmak lazım bir milletin sabrı bu kadar sınanmaz.Kanı bozuğun biride çıkmış kürt eski kürt değil diyor.Doğru dün kahpeydiniz bugün kahpelikte sınır tanımıyorsunuz.."soyu kürt olan ve kendini bu milletin,vatanın bir parçası olarak gören kardeşlerimizi tenzihen" zira ihanetin ırkı yoktur..

aksilaz dedi ki...

Hacımbugün dtp yürüyüşünde bir apartmanda açılan Türk bayrağını görünce taşlarla saldıran yaratık bunlar. Hala bu kırmalara hak verenler var maalesef. Halkların kardeşliği, barışsözleride agızlarından düşmüyor bu it kırmalarının. Hacım boşversene kendını bu vatanın parçası gören kürt sayısı yüzdeye vurursak belki 1 çıkar. Sabun ithal etmemeliyiz bi 10 sene. Bilmem anlatabildim mi?