Cuma, Şubat 19

Atletico Madrid 1-1 Galatasaray

Sadece skor olarak güzel bir maç oldu. Ancak oynanan daha doğrusu oynanmayan futbol üzerine düşünmek lazım. Rakip yarı alana gitmekte bu kadar zorlanmanın bahanesi eksik olmamalı. Eğrisi doğrusuna denk geldi ve avantajlı bir skorla dönüldü. haftaya çok terlenecek bir rövanş var. Ancak bu sepet kaleci ile rahat maçımız olmayacak. Yenilen gol tam bir komedi. Rijkaard kendi stratejisinden büyük ödün verdi. Topal-Sarp-Elano üçlüsü neredeyse çakılı oynadı ve savunma 7 kişi ile yapıldı. Arda veteran futbolcu kıvamında devam ediyor, Santos çizgi hakemi tadında maçı kotarıyor. Bu takım bu haliyle attığı her gol mucizedir .

2 yorum:

Kemal Mardin dedi ki...

Sarp'ın yerine Barış oynarsa şu forvetsiz Galatasaray'ın nasıl bu kadar çok pozisyona girdiğinin konuşulacağına o kadar eminim ki.

aksilaz dedi ki...

Mesele Sarp-Barış meselsi değil bence. Takım olarak atağa çıkarken o kadar ağırız ki Keita olmasa Madrid'de rakip kaleye gidemeyecektik. İleride çoğalma gibi bi durum asla söz konusu olmuyor. Sonuç iyi ancak ben izlediğim maçtan hiç keyif almadım. Pazar günü derbidende hiç umudum yok açıkcası.