Perşembe, Nisan 22

Fenerbahçe'nin Büyüklüğü Öyle Bir Büyüklüktür ki ...


Ezeli rakibi play offa kalmasın diye bilerek yenilir. İşte öyle bir büyüklüktür.

5 yorum:

tamchee dedi ki...

Peki "ezeli" rakibi play off'ta olmayı aslında hiç haketmişmidir..!?
(bknz C.Nalga olayı)

aksilaz dedi ki...

Bugüne kadar verilen en ağır cezayı aldığını unutuyorsun. Cemal Nalga olayı bir rezaletti evet ancak alınan cezanın bedelini fazlası ile ödedi bu takım. Fenerbahçe tarihinde bu tür şerefsizlikler çokca yapılmış zaten pekte şaşırmamak gerekli aslında.

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

Fenerbahçe son hafta aldığı galibiyetle Galatasaray'ı Uefa kupasına gönderen, ayrıca ezeli rakibi Galatasaray'A son hafta verdiği 1 puanla kümede bırakan bir kulüptür

tamchee dedi ki...

@aksilaz
Cezanın bedelini nasıl ödedi Galatasaray bi anlatırmısın..!?

aksilaz dedi ki...

Basketbol tarihindeki en büyük cezayı alarak ödedi. Bu sebeple avrupa kupaalrındaki motivasyon yitirildi ve başarısız olundu. Halbuki çok şeyler beklenen bir seneydi.

Buceza etkisiyle play offa dolayısıyla avrupa kupalarına katılma hakkı elde edemeyen klüp elindeki yüksek kaliteli oyuncuları artık çok zor. Yani bir klubün iki senesine maloldu o yanlışlık. Daha büyükcezaları hakediyordu ancak lobi meseleleri bunlar maalesef. Fenerbahçe kadar kuvvetli olamadığı için yinede büyük bir cezaya çaptırıldı. Çünkü hakem masasını tekmelemek, sporcularla kavga etmek ve sahaya yüzlerce kişinin girmesinden, rakibin şampiyonluk sevincini yaşayamaması için soyun odalarını basmak bence çok daha büyük rezalet.