Salı, Eylül 21

Biten derbinin ardından



Prestij açısından Beşiktaşımız için önemli bi maçtı lakin fenevin 3 puana kendi seyircisi önünde bizden daha çok ihtiyacı vardı.


Böyle bir ortamda başlayan maçın ilk 25 dk.sında sahanın hakimi Beşiktaştı ve gol atmamız aşikardı... ve yanılmayarak saçma bir gol yiyerek geriye düşüp ilk yarının hakimiyetini feneve verdik üstelik mecburi 2 değişiklik hakkımızı kullanmıştık...


İkinci yarıda oyunun hakimi Beşiktaşımız olmasına rağmen organize pozisyon geliştiremedik ve feneve kaptırılan toplar ve saçma doldur boşaltlarla pozisyon verdik. Şüphesiz mecburi değişikliklerin yapılması Schusterin oyuna müdahele edememesini sağladı. Gerekli oyuncu değişiklikleri yapılamadığı için eşitlik golü son anlarda gelebildi.


Maçtan önce sahada görmek istemeyeceğim 2 adam ilk 11 deydi. Nobre ve Aurelio sakatlık ve aksi olmadıkça Bobo ve Necibin arkasında beklemeliydi.


Fenev^de duran top ve ortalar harici bi numara yoktur, emre harici top yapan adam yoktur ve fizik olarak çok geridedir. Beşiktaşın ise böyle bir takım karşısında 8 net gol pozisyonu vermesi takımın daha büyük maçlara hazır olmadığını gösterir.


dip not


Sonuç beni memnun etmesede maç içindeki gelişmelerden dolayı bir sıfırdan iyidir diyorum...

İbo profesyonelliğini gene gösterdi ve hiç oynamadığı yerde gayet iyiydi ...

Nihat tabii bizim evladımız göz nurumuzsun kredin sınırsız ama biraz kımıldamalısın...

Guti takımın büyük bir yarasını sardın usta pasların hariki ama güçlenmelisin...
Nobre maçta en çok koşan adamdın girdiğin pozisyon 0 ....

Niang ve Dia bence iş yaparlar...




Hiç yorum yok: