Perşembe, Eylül 16

Siz Spor ve Siyaseti İyi Bilirsiniz

Bakan Faruk Özak şöyle konuşmuş :

“Final maçından bir gün önce VIP tribününde insanlar 'hayır, hayır' diye bağırıyorlardı. Nasıl VIP insanlarsa...”

“12 Dev Adam, Ankara ziyaretlerinde Başbakan Erdoğan'dan yaşananlardan dolayı özür diledi. Sevineceğimiz yerde üzülüyoruz. Bayram evini cenaze evine çevirdik. Bu bölücülük değil de nedir ? “

Dünya Basketbol Şampiyonasının madalya töreninde Başbakan ve BOP Eş Başkanı R. T. Erdoğan ve Cumhurbaşkanı A. Gül’ün ıslıklanması ve protesto edilmesini böyle eleştiriyor.

Nasıl Vip insanlarsa? Bu söze karşılık sen nasıl bi bakansan oradaki seyircide öyle bir seyirci diyesi geliyor insanın. Sen spordan siyaseti çekebildin mi de seyircinin tepkisini küçümsüyor ve hakaretlere varan şekilde eleştiriyorsun. Bende senin sıfatının tüm Dünya’da seyredilmesinden ve bir türlü “Spor” diyememenden utanıyorum Faruk Bey. Konuşmasının devamında ise şu vahim cümleleri söylüyor :

“Siyasi mi, sınıfsal mı davrandılar. Bu ilkesiz, seviyesiz azınlık ne demek istedi ? 'Siz bu ülkeye yönetemezsiniz, Çoban Ahmet'in oğlu ya da emekli Mehmet Bey'in oğlu bu ülkeyi yönetemez' mi demek istediler ? Referandumun sonucunu görmüşlerdir.”

Sen beyninden sporla siyaseti ayıramamışsın demek ki Faruk Bey.


Birde R. T. Erdoğan isimli BOP eş başkanının isminden önce neredeyse Hz. Kullanacaklar. Yahu bi insan hiç mi eleştirilemez. Laf eden çarpılır havası yaratılıyor her seferinde. Bayram evi cenaze evi olmuş ıslıklardan dolayı. Tito, Lenin, Hitler, Stalin, Mussolini vs tüm diktatör liderler hiçbir eleştiriyi kaldıramazdı. Bizim Başbakanımızda sağolsun bu çizgide ilerliyor. Şimdi anayasal güçte ellerine geçti nasılsa. Eleştiren kişiler hakkında istedikleri fermanı yazabilecekler.

Hiç yorum yok: