Cuma, Haziran 12

Güzel Bir Tespit

Blogda spor ve futbol ağırlıklı yazılar çıkıyor. Ancak ara sıra politik ve siyasi yazılarda yayınlıyoruz. Bu sabah gazetelere bakarken Yeniçağ'dan İsrafil Kumbasar'ın yazısının bir paragrafını çok beğendim ve paylaşmak istedim. Aslında bu tip eleştirileri şuan muhalefette olan her parti için yapabiliriz. Mhp yi çıkarıp Chp, DP, Dsp herhangi birini başka örneklerle koyabiliriz. Köklü partilerin hepsinin içi boşaltılmış durumda. Daha yeni kurulmuş ve kendi siyasi çözümü olmayan bir parti hiçbir vaadde bulunmadan iktidara sahip olabiliyor. Bu ülke adına can sıkıcı bir durum. Çözüm üretecek veyahut iktidara çözüme zorlayacak bir parti kalmamıştır maalesef. Yazı şöyle:

“MHP bugün artık ‘milletten’ kopmuş, ‘üretemeyen’, zamanının büyük bir bölümünü ‘iç çekişmeler’, ‘fitne’ ve ‘dedikodu’ ile geçiren kişilerin barınağı haline gelmiştir.
Ülkenin içine sürüklendiği ihanet sürecinde, ülkücüler meydanlardan tasfiye edilmişlerdir.Ülkü Ocakları, fiilen kapatılmıştır.
Bize son üç yıl içerisinde Ülkü Ocakları’nın düzenlemiş olduğu bir ‘demokratik’ eylemini, AKP’nin ihanet politikalarına karşı tepkisini, ‘Kıbrıs’ meselesi, ‘Ermeni’ iddiaları, ‘PKK terörü’ hakkındaki refleksini ortaya koyan herhangi bir ‘afişini’ veya ‘pankartını’ gösterebilir misiniz?Bakıyoruz da, ihanetlere seyirci kalanlar, ‘birileri’ öyle buyuruyor diye ‘çilekeş’ dava adamlarına karşı, her türlü çirkeflik içerisindeler.”

4 yorum:

hrmpasa dedi ki...

Üstada sormuşlar, siyasi görüşünüz nedir?

el-cevap:ICI ALEV ALEV MUSLUMAN...DISI PIRIL PIRIL TURK..VE ICI DISINA HAKIM..DISI ICINE KOLE..YENI TURK NESLININ MAYA CANAGI OLMA EHLIYETI HANGI TOPLULUKTAYSA..BEN ORADAYIM...

asıl soru o maya ve çanağın nerede olduğu..!!!

yalnız hacım resim çok orjinal ve manidar..:)

aksilaz dedi ki...

Çanak bulsan maya eski maya değil. Maya bulsan çanak eski çanak değil...

peykân dedi ki...

Liverpool'un aslanları yalnız biraz melun bakmışlar...=) aahh bizim "Önkuzu"lar'ın yüreği, bakışı, mertliği, dürüstlüğü doğruluğu.... geçtik liverpool'u artık günümüz ülkücülerinde de yok... yazık... koltuğunu dolduramayan "baş" larla ancak bu kadar olur MHP... içimi sızlatan konu için saol... gündeme getirilmesi iyi olmuş gazete köşesinde olsa dahi...

yalnız başlıktan çok fotoğrafa odaklandığımı belirtiyim... iş arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkürler...=)

aksilaz dedi ki...

Bu arada hayırlı olsun ahsen. Yazılarını bekliyoruz...