Pazartesi, Kasım 8

Beşiktaş 1:1 Kasımpaşa




Hangibirini yazayım bilmiyorum Beşiktaş beni bu gece kederlere saldı... Ancak bu şekilde açıklanabilir durum.
Maç boyunca organize tek bir pozisyonumuz yok, 76.dakikada komik bir gol yeniyor, 85. dakikada balık bir golle eşitlik sağlanıyor, ne oluyorsa artık kaç maçtır aynı senaryo son 5 dakika takım uçuyor karambolden bir gol bulunuyor fakat nedense iptal ediliyor, Son dakikada penaltı kazanılıyor bu takımın penaltıcısı sadece penaltıyı değil yoktan 3 puan fırsatını kaçırıyor.
Penaltı kaçar falan diye geyik yapmıycam sen Beşiktaşta oynuyorsan, bu takımın bir numaralı penaltıcısıysan kaçırmıycaksın birader kim olursan ol atmalısın karşında Van Der Sar ya da Bufon yok ki... her ne kadar kaleci Tolga iyi bir maç çıkarmış olsa da.
İçimi acıtan kaçan penaltı falan değil aslında Kasımpaşadan bizi oynatmamaya yönelik bir futbol bekliyordum, bi cinlik bekliyordum ama ne olursa olsun 10 maçta sadece 2 puan toplamış bi takımıda yeneceğimizi düşünüyordum ki maç boyunca o kadar kötü oynadık ki son 5 dakikada bir iki kıpırdamayla havalara uçtuk. Beşiktaş bu mu olmalı? Kasımpaşa karşısında son 5dakikamı aktif olacak bu takım? Helal olsun size...Aferin...
Rakip 10 maçta 2 puan toplamış eti butu belli oynatmıycaklar işte sen kilidi açıp erken gol bulacaksın sonrası gelir hocam. Kilidi kim açıcak? Guti... ama Guti'nin Gsi bile yoktu.
Hiç olmayacak 2 puan bıraktık bu gece, liderle puan farkı 9 zaman daralıyor, sezonun ilk yarısının son 6 maçı alınmalı ki bizde burdayız diyebilirim. Ama şuan ki görüntü bunu dilekleri havada bırakıyor. Umarım yanılırım.


1 yorum:

aksilaz dedi ki...

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde kaybeden lige el sallar. Berabere biterse iki takım birden veda eder.