Cuma, Kasım 5

Porto 1:1 Beşiktaş



Beşiktaşımızın bugün bu zorlu deplasmandan alacağı puan ya da puanlar muhakhak ki altın değerindeydi ve bugün Beşiktaş bu maçtan altın değerinde 1 puanı cebine koyarak geceyi mutlu kapadı denilebilir.

Bugün Beşiktaşımız maça aslında fena başlamadı. Yalnız maçta yenilen gole sebep olan penaltı pozisyonunda çizgi defansın batırması, batırılan kısmın Hakan tarafından topa çıkayım mı çıkmayım mı derken sıvanması beni ilerleyen dakikaları düşünerek hayli endişelendirdi. Fakat golden sonra kısa sürede toparlanmış olmak güzeldi.
Genel olarak takımın görüntüsü fena değildi fakat Ersan 'ın çizdiği görüntü ve attığı golle biran bizi eski günlerine götüren Nihat'ın dönüşü Beşiktaşımız açısından ümit verici. Nihata ayrı bi parantez açmadan geçemiycem. Ne olursa olsun bizim evladımız, aldığı paralar helali hoş olsun, geçsin kenarda otursun fakat kımıldaması gerektiğini söylemiştik. Umarım bugün Nihat için yeni bir başlangıç olur ve eski Nihatın birazı bile Beşiktaşa çok şey katacaktır.

Kişisel olarak hayatımda keşkelere yer yoktur ama konu Beşiktaş ve bu maç olunca ayrı tabi... Şu maçta en azında oyuna Beşiktaş adına fark katabilecek bi Quaresma olsaydı, Toraman takımın 2. kaptanı olduğunu hatırlayıp daha sakin olsaydı ve biz Porto karşısında sayısal üstünlüğümüzü az daha sürdürebilseydik bu maçtan 3 puan almak zor değildi... neyse...

Bu seneki Beşiktaşın kilit oyuncuları Sivok, Ernst, Guti, Quaresma ve Bobo'durki bu 5 liyi ilk 11 de gördüğümüzde Beşiktaşın kolay kolay bileğinin büküleceğini düşünmüyorum. Sene başındaki Beşiktaşı bu 5 liyle görebilceğimizide biliyorum. Umarım tez vakitte ideal 11 mize kavuşuruz.
Bugün Schuster'in Hakanı kazanmak adına yine bir Porto maçında sahaya sürmesi takdir edilir bi tutum.Yalnız spor medyamız Daum, Rijikaard 'dan sonra yeni bir malzeme peşinde. İlker Yasin'in maç başında ısrarla Schuster üzgün de üzgün diye sızlanması sanırım bundan sebep.

Şimdi bu maç unutulmalı ki yaralı Kasımpaşa maçı hiçte kolay geçmiyecek. Galatasaray derbisine kadar bi seri yakalanmalı ve inşallah bu zorla kazanılan Sivas maçıyla başlamıştır.














Hiç yorum yok: