Cumartesi, Haziran 6

Kanarya Görünümlü Kartal

Nedir bu işin aslı astarı yahu. Sidik yarışına benzemeye başladı iyice. Mehmet Topuz'a olan oluyo bu arada. Bu saatten sonra kime gitse soru işareti başının hemen üstünde yanacak. Demirören ufak çaplı salladı Fenerbahçe yönetimine. Resmi site yanıt verir gün içinde.

3 yorum:

Ömer dedi ki...

Besiktas taraftari icin Topuz'la ilgili soru isareti kalmamistir. Ve bizimle olmaya devam ederse, topa vurmadan efsane olacaktir.

Bu arada baslik yanlis olmus, gorunumuyle tam bir kartal elindeki forma itibariyle, kanarya degil :) .

hrmpasa dedi ki...

tüm bunlar, kendi aklıyla konuşmayan, tamamen saf niyetli bir futbolcunun yamyamlar arasına düşmesi sonucu oluşan olaylar..onun saflığından nemalanmak isteyenlere yazık demek lazım aslında. hele o yanında menajerim edasıyla etiket yapanlara..profesyonel futbolcu ahkam kesermi yahu orda oynamam burda oynarım diye..tamamen gaza getirme sonucu edilen densiz laflar..söyleyen değil söyletenlere bakalım..ama sonuçta her halukarda topuz birşeyleri kaybetti gerek saflığından gerek ....!!!

aksilaz dedi ki...

Değişik bi olay.Kim etik davranmadı o belli. Ancak Kayserispor insan satıcılığı yapmadığını anlamalı. Bakalım bu işin sonu ne olacak...