Perşembe, Haziran 11

Sıra Benzema'da

El Mundo Deportivo gazetesinde Mayıs başlarında bu haberi görmüştüm. Halkalardan ikisi tamamlandı sırada Benzema var. Resme bakarak bunun böyle olduğu anlaşılıyor.

Kaka'yı 65 milyon euro karşılığı alan Real Madrid, bugünde Manchester United ile Cristiano Ronaldo için anlaşmaya vardı. Medyaya yansıyan rakam 96 milyon euro (131 milyon $). Futbol dünyası nereye gidiyor dedirtecek rakamlar bunlar. Ancak Beckham transferi ile 4 yılda 400 milyon $ kazanabilen bi Real Madrid var karşımızda. Bi Real Madrid taraftarı olarak sevinçliyim ancak futbolsever olarakda üzülüyorum. Dünya üstünde bu rakamları hakedecek futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca İtalya ve İngiltere gibi ligler saygınlığını kaybediyor bu tür transferlerle. İtalya ligi son yılalrda sürekli düşüşte olan bir ligdi. Bu sene dibe vurabilir kanımca. İbrahimovic, Maicon, Pato gibi isimlerinde transferi konuşuluyor Avrupa'da.

Başkan perez'den bir kaç istektede ben bulunayım. Benzema'dan sonra yapacağı transfer stoper olmalı. Yoksa attığı müddetçe kazanan bi takım olacak Real Madrid. şuanki takım şu şekilde.

Casillas - Ramos, Pepe, Garay, Marcelo - L.Diarra, M. Diarra, Ronaldo, Robben - Kaka - Higuain

9 yorum:

hrmpasa dedi ki...

sıranın kimde olduğundan çok benim asıl merak ettiğim alex ferguson un yeni 7 sinin kim olduğu...yada başka deyişle madrid 5 yıl sonra yeni rekoru kimle kıracak..!!!

aksilaz dedi ki...

Güzel bi soru. Nani o kapasite olamadı. Tuncay demek istiyorum ama kabiliyet eksikliği var. Yinede neden olmasın :)

hrmpasa dedi ki...

ama tuncayın geçen seneki bilek hareketlerinede bakınca acaba demek geliyor içimdende..yinede ronaldo olamaz tuncay..ama old traffordu heyecanlandırmaya yürkeği bile yeter tuncayın..ama yeni 7 teknik taktik ve form açısından selefini aratmamalı..tuncay bence anfield taraftarının aradığı türden bir savaşçı..orada daha iyi kıymeti bilinir gibime geliyor..ne dersin hacım..:)

aksilaz dedi ki...

Liverpoolda o mevkilerde adam eksikliği var. Sağ ve sol açık kasdettiğim yerler. Kuijt ı kesemez ancak Benitezin rotasyon siseminde öenmli bi yer edinir. Ligde 15-20 maç arası oynar en fazla. Ben yinede Tevezden daha faydalı olacağı için ManU ya gitmesini isterim. Tabi ManU onu isterse :)

hrmpasa dedi ki...

o bu değilde...2010 pes te barça madrid dengesi nasıl olcak acaba bide villa filanda gelirse bu takıma..ama ben seni yine barçayla yenerim hacım :D

aksilaz dedi ki...

Benim oyun planım belli. Atarım Ronaldo yada Kakaya sonrasında bilekler konusur biliyorsun :D

hrmpasa dedi ki...

ama bende "show must goo oon" dersem biliosun ;)

aksilaz dedi ki...

Hacı Yozgat- Pes3- İnter- Recoba
hatırla oni
hatırla oni

hrmpasa dedi ki...

hahaa..o zamandan aklımda kalan tek şey hacım..inannn kordoobaa :D ha birde beckham sağ çapraz freekick..gerisine ne hacet ;)