Çarşamba, Kasım 24

Sindirebilene



Skor 4-0 ve son 3 dakika. Alonso ve Ramos maç sırasında sarı kart gördükleri için kart sınırına geliyorlar. Bir sarı kart daha görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler. Gruptan çıkmayı garantileyen Mourinho yine boş durmuyor. Sarı kart görün ve maçtan atılın böylelikle son maçta cezanızı tamamlarsınız mantığını işletiyor. Böylelikle gruplardan sonra eleme maçlarına tertemiz çıkacak Ramos ve Alonso. Sonrasında ise videodaki görüntüler ortaya çıkıyor.

Açıkcası bu durumu kabullenemiyorum. Takım için olumlu bir karar olsada ahlaksızlık olduğuda ortada. Suarez'de iyi atlamış tuzağa. Neyse bunları unutup Pazartesi günkü El Calsico'ya yoğunlaşalım. Nou Camp'ta bu skorun tekrarı olursa Mourinho sahanın ortasında Matador dansı yapsın hakkıdır.

Not : Youtube kapanmasın !!!

2 yorum:

Emre Karataş dedi ki...

nutkum tutuldu! Nereye gidiyor bunun sonu?

aksilaz dedi ki...

Mourinho için herşey kazanmaya odaklı. Chelsea'nin başındayken Messi'ye karşı sergilettiği sert tavır mesela. Messi maçın başında çıkmak zorunda kalmıştı. Neyse ki o gün Ronaldinho vardı da futbol kazanmıştı.

Futbol kazanmak için her yol mübaha doğru kayıyor belkide o noktada. Futbolun kural koyucuları bunlara önlem alabilmeli. Herşey apaçık ortada kulaktan kulağa oynanmış resmen.