Pazar, Ağustos 30

Cumartesinin Ardından

- Milano derbisi beklenenden kolay geçti İnter adına. Ezeli rakibini ilkyarıda bulduğu üç golle abondene etti. Bu yarıda ayrıca Gattuso kırmızı kart görerek kalan sürede takımının varlık göstermesinide engelledi. İnter'de Snijder ilk maçını çıktı ve oldukça etkili oynadı. Milito bu sene çok gol atacak izlenimi veriyor. Milan hakkında ise yazmaya gerek yok. Galiani çıkıp en büyük klubüz diyor ancak transfere sıra gelince ses yok. Thiago Silva ve Nesta'lı bir defansları var. Bizim Servet'ialsalar çokdaha iyi oynar bu ikisinden.

- İngiltere'de önce Chelsea güç gösteri yaptı. Maçın temposu sürekli ellerindeydi. Üç golle geçtiler rakiplerini. Sonrasında ise Liverpool Bolton deplasmanına çıktı. Sondakikalara 2-2 girildi. Ancak Benitez'i bir çok kez ipten alan Gerard mükemmel bir vuruşla galibiyeti getirdi. Bu gole en çok Benitez sevinmiştir. Adada son maç ise ManU Arsenal arasındaydı. Arsenal Ashavin'in füzesiyle öne geçti. İlkyarıyıda böyle bitirdiler. İkinci yarıda önce Rooney hakemi aldatarak bir penaltı kazandı ve gole çevirdi. Sonrasında ise bu senenin flaş ismi Diaby çok rahatbir pozisyonda topu kendi kalesine gönderdi. Maç Kırmızı Şeytanların galibiyeti ile sona erdi. Bu arada Stoke City Tuncay son 10 dakika oyuna girdi. Maçıda 1-0 kazanmayı başardılar.

- Ve La Liga başladı. Real Madrid - Deportivo önünde oldukça zorlandı. Kaka, Ronaldo, Benzema ilk maçında tutuk göründüler. Ancak anlamadığım çok şey Madrid ekibinde. Snijder, Robben bu takımda direk oynayabilecek isimlerdi ve neden gönderildiler. Özellikle Robben geçen sene başarılı bir performans göstermişti. Maçı zorda olsa 3-2 kazanmayı bildiler. Son sözüm ise Raul'un olduğu bir takımda Cristiano Ronaldo olmamalı. Yada bu takımda Raul olmamalı. Karakter olarak çok farklılar.

- Almanya'da Bayern Münih evinde Wolfsburg'u 3-0 ile geçti. Bayern maç boyu üstün taraftı. Direnç bile gösteremedi Wolfsburg. tek başına Misimovic bu kadar yapabildi diyebiliriz. Gerçekten çok iyi oynadı. Bayern'de ise ikinci yarıda oyuna giren Robben iki gol atmayı başardı. Bu lig kendisine hafif gelecek gibi duruyor. O da sıkılıp kaçar bi yerlere. Şimdiden söyleyebiliriz bu senenin şampiyonu Bayern o0alcak diye.

Hiç yorum yok: