Pazartesi, Ağustos 17

İkinci Haftanın Ardından

Lig artık ısınmaya başlıyor. Maçlarda hırs ve mücadele görmeye başladık. Gittikçe daha kaliteli futbol izleyeceğiz. Bu sene ülke futbolu adına olumlu gelişmeler bekliyorum.

- Trabzonda oynanan maçta Trabzonspor'un bu sezon sık ısk izleyeceğimiz sıkıntısını gördük. Forvette kimse oynamıyor havasında takım. Hugo Bross'un oynatacağı oyun budur. Sıkışan maçları açmak için Yattara ve Alanzinho'nun bireysel yeteneklerine bakacaklar. Ziya Doğan ise diri bir takım yaratmış. Maçın son anlarında bile pres yaptı Diyarbakırspor. Ancak onlarında orta sahada büyük eksiklikleri var.

-Eskişehir'de maç öncesi yapılan tribün şov mükemmeldi. Ancak o stad o seyirciye yakışmıyor. Çoğu yerde seyirci o stada yakışmaz ama Eskişehir'de durum tam tersi. Youla ve Ümit iyi bi ikili olacak gibi. Mehmet Yılmaz'da attığı golle tekrar geri döndü. Golde Ümit'in asisti güzeldi. Bursaspor ise Sercan ile birlikte gelişmeye açık bir takım konumunda. Her sene üstüne koyacaklar bu yapılarıyla.

- Ankara derbisinde ise beklenen sonuç son dakikada ortaya çıktı. Gençlerbirliği öne geçtikten sonra bulduğu rahat pozisyonları cömertce harcayınca son yirmi dakikada sahadan mağlup bile ayrılabilirdi. Bu iki takımda başa gelen Alman hocalar birşey katacak gibi durmuyorlar.

- Diğer Ankara ekibi ise yıldız transferi Vassel ile bir puanı kurtardı. Maç hakkında bilgim yok. Sadece golleri görebildim. İsaac'ın attığı gol yetenek olduğu kadar kaleci hatası. Serkan bu sezonda çok yakacak Ankaragücünü.

- Kasımpaşa Büyükşehir önünde harakiri yapmışoldu. Kendi kalesine attığı gol ve üstüne gol için yaptıkları asist yüzünden maçı kaybettiler. Bu sezon düşmeye aday ilk ekip onlar. İ.B.B. isebu tip maçları iyi oynayan bi takım.

- Kayseri'de ise trajik anlar yaşandı. Şuan için ülke sınırlarında yapılmış en yeni ve modern stadda asansör boşluğunu düşen bir taraftar yaşamını yitiriyorsa inşai denetim olarak ne aşamada olduğumuzu gösterir. Maçta ise karşılıklı goller vardı. Kayserispor'da yenitransfer Makukula ayağının tozuyla maça çıkmış. Gaziantep ise her geçen hafta daha iyi olacak bi takım görünümü veriyor.

Hiç yorum yok: