Cumartesi, Haziran 19

Cezayir 0-0 İngiltere

HAKEMLER: Ravşan İrmatov (Özbekistan), Rafael İlyasov (Özbekistan), Bahadir Koçkarov (Kırgızistan)
İNGİLTERE: David James, Glen Johnson, Jamie Carragher, John Terry, Ashley Cole, Aaron Lennon (Dk. 63 Shaun Wright Phillips), Steven Gerrard, Frank Lampard, Gareth Barry (Dk. 84 Peter Crouch), Emile Heskey (Dk. 74 Jermain Defoe), Wayne Rooney.
CEZAYİR: Rais Ouheb Mbouli, Majid Bougherra, Rafik Halliche, Antar Yahia, Nader Belhadj, Karim Matmour, Hassan Yebda (Dk. 88 Djamel Mesbah), Medhi Lacen, Karim Ziani (Dk 80 Adlene Guédioura), Ryad Boudebouz (Dk 74 Djamel Abdoun), Fouad Kadir.
SARI KARTLAR: Dk. 58 Carragher (İngiltere), Dk. 85 Lacen (Cezayir)


Cezayir’i oynadıkları güzel futboldan dolayı tebrik etmek gerekli. Maç boyu konsantrelerini yitirmeden mücadele ettiler. Ayrıca İngiltere’ye karşı yaptıkları paslaşmalarda göze hoş gelen taraftı. İngiltere cephesinde ise değişen bir şey yok. Elemelerde ki o rahat pozisyona giren ve gol bulmakta zorlanmayan takım gitmiş yerine savruk ve kısır bir takım gelmiş. Ayrıca maçın son anlarındaki fiziki düşüş ilerisi için hiç iyi işaret değil. İlk kez İngiliz takımını sahada fiziken ezilirken gördüm diyebilirim. Umarım son maçlarda yeşil ay-yıldız yoluna devam eder.

Hiç yorum yok: