Salı, Ağustos 11

Elhamdülillah Açılıyoruz

Bugün Başbakan Erdoğan açılımın ilk adımlarından sonra hafif koşulara başladı. Son sürat açılmaya, bölünmeye koşuyoruz. Ayrıca Erdoğan :

"Neşat Ertaş'ın Gönül Dağı'ndan Şivanperver'in Halepçesi'ni dinlerken duygulanmıyor musunuz? Fuzuli'nin dizeleri ile Ahmede Xani'nin dizeleri sizi hislendirmiyor mu" diye konuştuktan sonra öz dedesi İzmir'de Kubilay'ın başını kesmiş olan şahıs ise duygulanıp ağlıyordu. Hiçte haksız değil ağlamakta. O bile tahmin edemezdi dedesinin 70 yıl önce yapmaya çalıştıklarını bu kadar çabuk yapma imkanı bulacağını. Resimdekiler ise Demokrasi Savaşçıları.

9 yorum:

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

resimdekiler Demokrasinin Savaşçıları evet saaşcı oldukları kesinde. Onların demokrasisi militan demokrasi!

aksilaz dedi ki...

Bir de bunların demokrasi anlayısı herseyi kabul ettirme üzerine kurulu. Ne derlerse o olmalı kabul edilmezse orada özgürlük, demokrasi olmamış oluyor

bi dost dedi ki...

bunca yıl varolan yöntemlerle bi yere varılmadıysa, hala şehit haberleri alıyorsak ve kardeş kardeşi vurmaya devam ediyorsa, o halde farklı bir şeyler yapmanın zamanı çoktan gelmiş demektir. umarım faydalı şeyler yapılır. bölünmek olarak filan algılamıyorum ben bu adımları.

aksilaz dedi ki...

Farklı seyler yapılmasına bende taraftarım ama bizim demokrasiden anladıgımız yada yönetenlerin anladıgı sürekli verici olmak. Birde ben bu adımların samimiyetine asla inanmıyorum. Bu adım çirkince tezgahlanan ve imralıdan feyz alınarak hazırlanan bir plan.

Üfürükten Prenses dedi ki...

"Ahmede Xani'nin dizeleri sizi hislendirmiyor mu""

hislendirmiyor beni,galiba o dağdaki şerefsizler değil ben bölücüyüm..

pofff,güzel yazı..

Godsyndrome dedi ki...

Tebrik ederim.Elinize yüreğinize sağlık.

Alpaslan AKDAĞ dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
aksilaz dedi ki...

@alpaslan akdağ
Milletini seçmek elbette elinde değil. İnsan birşeye aidiyet hisseder. Ben kendimi Türk hissediyorsam Türkümdür. veyahut yahudi hissedersem yahudi olurum. Kişi dedesinin yolundan giderse dedesi gibi bir zümreye aidiyet hissediyor demektir.

Umarım bi çözüm olur ve bu çözüm ülkenin hayrına olur.

Travis dedi ki...

yapılanlar kötü, yapılanlar unutulması güç, yapılanlar tü-kaka gibilerinden giriş yapmıcam.. ama artık bitmeli..ve silahla olacak gibi de deil..silah ile olsaydı milyardolarlık ordu bu terörü bitirmeliydi 30 senenin ilk 3 yılında.. bırakın artık kalemler konuşsun