Perşembe, Ağustos 20

Mim

Bu tür bi olaya hiç girmedim. Biggeee blogunda mim’lemiş. Kendisine bizi takip ettiği için teşekkürlerimizi sunalım en başta. Şimdi bu mim denilen olayın tarifi delinin biri bi konuda bişey yazmış bunu şunlar şunlarda yazsın diyerek yazısını bitirmiş. Bu seçilmiş kişilerde bu konu hakkında ( genelde soru oluyor) yazmış ve başkalarını mim’lemiş.

Soru şu 7 adet özelliğinizi yazın ve takip ettiğiniz 7 adet bloga bunu mimleyin. Malum bu blog 3 kişi tarafından yazılıyor. O yüzden ben diğer iki arkadaşım adınada yazıcam bu mimi. Her kişiden iki adet özellik ve en sondada ortak bi özelliği yazıp mim ‘den kurtulucam. Tabi peykan kardeşimin özelliklerini kendine bırakıyorum. Zira biraz alınganız :) Bi özellik yazmış oldum işte. Neyse kendisi girip boşlukları doldurur en kısa zamanda.

1- Çok hırslı bi kişiliğe sahibim ve bunu pek sevmiyorum. Yani gazozuna bir şey bile olsa mutlaka birinci olmalıyım.
2- Uyuduğum odaya minimum ışık girmesi gerekli. Sabah güneşinin odaya doğmasından nefret ederim. Birde yastığım yüksek olmamalı.
3- hrmpasa adlı şahsiyet uyuyan prens gibidir. Uyku becerisi oldukça gelişmiştir. Okul yıllarında kahvaltı için kalkmasını beklerdim mesela saatlerce. Kıyamıyorda insan çünkü uykunun hakkını veriyor.
4- hrmpasa birazda ağır kanlıdır. Misal bi yere çıkacaksanız çıkmadan enaz 20 dk önce haber vermelisiniz. Çokda ağır hareket eder. Siz işinizi bitirdikten sonra bi bakarsınız o daha yeni başlıyor.
5- hiç sevmediğim özelliğim; bi anda parlayıp, esip, gürleyip,celallenmem...ve 2 dakkaya kalmadan da inanılmaz bi pişmanlık duygusu... tabi nadir oluyo bu, her seferinde aynı şeyi yapmıyorum.kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenince ...
6- sonracıma bi de baştan sevmediğim bi insanı hiç sevemiyorum, ağzıyla kuş tutsa tabiri burda pek bi caiz.... =) ve aynı şekilde baştan çok sevdiğim bi insana da daha hiç kızamıyorum, isterse tasvip etmediğim bi davranışı olsun, "muhakkak vardır bildiği bişey" diye geçiştirip duruyorum.bu bi önyargı sanırım.. ve bu beni her seferinde fena kırıyo ama... aynen devam... =)
7- Blog yazan 3 arkadaşta bi Orta Asya turu yapmayı deli gibi istiyor.

Gelelim mim ‘leyeceğim 7 bloga. Muz ortaları size kesiyorum arkadaşlar. Gelişine bi vole bekliyorum sizden.

Romanista Bukowski
Chao Grey
Flying Dutchman
C’est la vie
Çivili Krampon
Aceto Balsamico
Pc Lion

4 yorum:

bi dost dedi ki...

hırs iyidir ama kontrol etmek gerekir, biliyorsun bunu:) ayrıca o ağır kanlı arkadaşa laf etmeyin. onu en iyi ben anlarım :D

peykân dedi ki...

ben bu olayı pek bi sevdim=)
ama abicimin bana yakıştırdığı "alıngan" sıfatına layık olmak içiiiin öncelikle napmam gerekiyo=)???
şimdi burda çok pis alınganlık örneği gösterirdim ama neyse ben alıngan malıngan diilimm bikeremm =)))) o yüzden böle bişey yapmam hiç doğru olmazz =)

hiç sevmediğim özelliğim; bi anda parlayıp, esip, gürleyip,celallenmem...ve 2 dakkaya kalmadan da inanılmaz bi pişmanlık duygusu... tabi nadir oluyo bu, her seferinde aynı şeyi yapmıyorum.kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenince...... =)))
sonracıma bi de baştan sevmediğim bi insanı hiç sevemiyorum, ağzıyla kuş tutsa tabiri burda pek bi caiz.... =) ve aynı şekilde baştan çok sevdiğim bi insana da daha hiç kızamıyorum, isterse tasvip etmediğim bi davranışı olsun, "muhakkak vardır bildiği bişey" diye geçiştirip duruyorum.bu bi önyargı sanırım.. ve bu beni her seferinde fena kırıyo ama... aynen devam... =)

bi de malesef takıntılıyım, "niye böle dedi ki acaba, ben mi bişey yaptım, beni yanlış mı anladı" gibi cümleler sizi bi bakmışsınız alıngan yapıvermiştir.=) işte en acısı budur... o yüzden biraz large olmakta fayda vardır, işte bu large olmayı becerebilmeyi çoooook istiyorum.. =)

aksilaz dedi ki...

Herşeyin fazlası olduğu gibi hırsında fazlası zarardır. E tabi ağır kanlılığın fazlasını hiç düşünemiyorum bile :)

peykân dedi ki...

boşlukları doldurmuşsun sen abicm zaten... teşekkrler...