Cuma, Ağustos 28

Şampiyonlar Ligi Grupları

B Grubunu çeken Beşiktaş için hem şanslı hemde şansız bir kura olduğunu söyleyebiliriz.

İlk torbadan ManU yerine Sevilla yada Bayern tercih edilebilirdi. ManU hakkında yorum yapmaya gerek yok. Grubun lideri olacaklardır.

İkinci torbadan dişine göre birtakım gelince sevindik. CSKA Moskova Uefa şampiyonluğundan sonra güç kaybetti. Bu sezonda Dudu sene başı takımdan ayrıldı. Zhirkov ise Chelsea'ye transfer oldu. Beşiktaş'ın sorunlu sağ kanadı için çok ciddi bir tehlikeydi. Ancak takımda potansiyeli olan oyuncular mevcut. Orta sahada 19 yaşında Rus milli oyuncu Dzagoev var. Bu oyuncunun büyük klüplerden talipleri vardı sene başı. ancak CSKA bu sene satmayı düşünmediğini açıkladı. Etkili bir isim ve ileride daha büyük yerlerde olacak. Bir diğer etkili genç oyuncu ise 20 yaşındaki Çek oyuncu Tomas Necid. Forvet hattında Vagner Love ile birlikte görev yapıyorlar. Bu oyuncudanda çok şeyler bekliyor Ruslar. Kendi evlerinden ziyade deplasmanda daha iyi oynayabilen bir ekip. Başında ise eski dost Zico bulunuyor.

Son torbada ise büyük bir kısmetsizlikle Almanya şampyionu Wolfsburg geldi. Grafite - Dzeko - Misimovic - Josue - Barzagli gibi yıldızlara Ziani, Martins, Kahlenberg gibi isimleri eklediler. Her iki maçta çok zorlu geçecek. Ferrari - Sivok ağır kalır bu forvet hattına. Ayrıca beklerinide oyuna sokan bir takım ve buda Beşiktaşı çok zorlayacak.

Diğer grupları kısa kısa geçelim:
A Grubu : Bordeaux iki devden birini geçecek.
C Grubu : Milan ve Real çekişmesi güzel olur. Kaka'yı Milanoda hüzün basar.
D Grubu : Porto ve Atletico iklincilik için çekişir.
E Grubu : Liverpool'un kura şansı devam ediyor. Lyonla gruptan çıkarlar.

F Grubu : İbra- Eto'o Mourinho - Barca Ukrayna- Rusya derbi tadında grup.
G Grubu : Uefa grubu gibi olmuş.
H Grubu : İkincilik için güzel maçlar olacak. Az - Liege maçları zevk verecek.

1 yorum:

suvari dedi ki...

ben akmarın liderliğede oynayabilecek güçte gorüyorum.