Çarşamba, Ağustos 19

Zizu'yu Özlemek

Öncelikle şunu belirtmek isterim. Benim içingelmiş geçmiş en iyi oyuncu kendisidir. Onu izlerken aldığım zevki hiç bir oyuncuda bulamadım. Sadece top sürüşü bile estetik olan ve topu vücudunun bir parçası olduğunu en iyi gösteren oyuncudur. Herkes Messi'ninde bunu çok iyi yaptığını düşündüğünü biliyorum. Ancak Zidane herkesten farklı bir stile sahipti. Futbolu bıraktıktan sonra yardım maçlarında yer aldı sık sık. Bu maçlarda bile eski günlerdeki gibi topa beyniyle hükmetmeyi başarıyordu.

Evet Zidane topa ayağıyla değil beyniyle hükmediyordu. Ayakları sadece bir araçtı onun için. Bu videoda tüm Zidane severlere gelsin. Videodaki Top 2 olan gol benim için en güzel golüdür. o golü attıktan sonra beni yerimden zıplatmıştır. Sahalar senin gibisini görmedi Zizu :

7 yorum:

hrmpasa dedi ki...

6. sıradaki golde 2. sıradaki kadar zeka ve yetenek kokuyor..topun ayağa yakışması konusunda kesinlikle hemfikirim..ayrıca kıyaslama yapıldığında Messi'nin ayağına top yakışmıyor bile;hani şu sanki her an topu kaybedecekmiş gibi görünmesi(her ne kadar kaybetmesede) aynı durum arda içinde geçerli benim için biliosun :)Zidan'ı asıl kral yapan,adam gibi adam oluşunda saklı aslında.Asil duruşundan efendiliğinden asla ödün vermeyişinde.Son deminde attığı kafa bile hakkında ki düşünülenleri değiştiremedi.Attıysa kafayı vardır bi sebebi dedik..

charonst dedi ki...

ya vıdeonun lınkını yazarmısn gozukmuyo da

peykân dedi ki...

eveeet ben de izleyemiormmm...
tek başıma sivrilmiyim diye söyleyemiyodum... =)))

aksilaz dedi ki...

dns ayarlarınızı değiştirin arkadaslar yada ben size ktunnel linkini atarım

aksilaz dedi ki...

Direk link :
http://www.youtube.com/watch?v=Ttxlg0vTPMo

Cüzzamlı Melek dedi ki...

videoyu göremedim.
ama ben zizumun euro 2000 yarı fi,nal maçında attığı altın golü unutmam. olsa da izlesek yine...

aksilaz dedi ki...

bu videoyu bi benmi izleyebiliyorum. o golüde yayınlayalım o zamanda izle keyifle...