Pazartesi, Temmuz 20

Andre Dos Santos ve Oliveira Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Corinthians'ın sol kanat oyuncusu Andre Dos Santos ve orta saha oyuncusu Cristian Oliveira'yı transfer etti. Ödenen ücret henüz belli olmadı ancak Dos Santos gibi Brezilya milli takımında ilk 11 de oynayan bir isim için hatrı sayılır bir ücret ödenmiştir. Bu transferlerin Fenerbahçe için en önemli özelliği gerekli bölgelere nokta transferler yapılmış olması. Oliveira'yı fazla tanımıyoruz ama Dos Santos'u Konfederasyon kupasında ilk 11 de sürekli izledik. Sol ayağına hakim ve hızlı bir isim. İki oyuncunun ortak özellikleri ise kaleye sert ve isabetli şutlar çekmesi. İki oyuncuda hazır gelecek Fenerbahçe'ye. Brezilya ligi halen devam eden bir lig.

Cristian Oliviera'nın ismide milli takım için geçiyor. Gelecek ay seçilecek kadroda ön libero olarak çağırılacağı söyleniyor. Ayrıca Dos Santos'un ismi Milan ve Roma ile ciddi şekilde geçiyordu bir kaç hafta öncesine kadar. Kadro olarak artık eksiksiz bir Fenerbahçe oluştu. Gerisi Daum'a kalıyor. Kadro derinliği ve yedek oyuncular ile ilk 11 oyuncuları arasında uçurum kalktı. Bir takım için bunun çok önemli olduğunu düşüyorum. Kulübeden gelecek Deivid, Kazım, Vederson, Özer, Semih gibi isimler takıma önemli katkılar sağlar.

Galatasaray ve Beşiktaş bir orta saha ile kadrolarını güçlendirebilirse kaliteli ve zevkli bir lig izleyeceğiz. Türkcell Süperlig artık başlasın...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

iyi transferler bu sene daum ile şampiyon olacagız. Dos santos inanılmaz yetenekli...

üzeyir dedi ki...

milli takımda seyredince buadam nerde oynuo die araştırmıştım.çok iyi bir transfer.rakipde olsa böle oyuncuları ülkemizde görmek çok iyi.helal olsun aziz başkana.