Perşembe, Temmuz 23

Avrupa Ligi Sürprizleri


Günün ilk sürprizi Karadağ'dan geldi. Petrovac ilk maçta deplasmanda 2-1 yenildiği geçtiğimiz yılın Şampiyonlar Liginde İntere dahi kök söktüren Anorthosis'i evinde 3-1 mağlup ederek gerçekleştirdi. Maçın normal süresi 2-1 bitti ve uzatmalarda elediler güney Kıbrıslıları. Gelecek turda rakipleri Sturm Graz olacak.

Aynı saatlerde ise Azerbaycan'da belkide Azeri tarihinin en önemli başarısı yaşanıyordu. Karabağ takımı deplasmando golsüz berabere kaldığı Rosenborg'u 1-0 yenerek turu geçen ekip oldu. Azeri takımları her zaman iyi defans yapan rakiplerdir. Milli takımlarıda öyle oynuyor. Rosenborg gibi tecrübeli bi ekibi elemeleri onlar adına büyük bir başarı. Gelecek turda rakipleri Finlandiya ekibi Honka olacak. kardeşlerimize şimdiden başarılar.

Gecenin son sürprizi ise bir diğer kan bağımız olan Bosna'dan geldi. Slavija ekibi evinde Aalborg gibi şampiyonlar liginde flaş sonuçlar almış bir takımı 3-1 yenerek turu geçen ekip oldu. Rakibi ise Slovak ekip Kosice oldu. Nedense bu takımın ismini duyunca Şifo Mehmet geldi aklıma. Sanırım zamanında eşleşmede gol atmıştı Slovakya'da.

Hiç yorum yok: