Perşembe, Temmuz 2

Neler Oluyor

Dün Tatvan Doğu Anadolu Fuarı'nın açılışı oldu. Açılışta büyük rezillikler yaşandı. Bu memleketin vergileriyle maaş alan milletvekilleride bu rezalete ortak oldular. Fuar öncesi yürüyüşte Türkiye Cumhuriyeti bayraklarının açılmasına izin vermediler ancak polisin müdahalesi ile bu yapıldı. Açılıştan önce ise dağlarda askere kurşun sıkan teröristlerin leşleri için saygı duruşu yapıldı. Bu saygı duruşuna DTP'li Muş miletvekilleri Sırrı Sakık, M. Nuri Yaman, DTP'li Bitlis Milletvekili Nezir Karabaş eşlik ettiler. Bunu düzenleyen ise Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok. Artık heryerde her şartta bu çirkin tavrı segilemekten geri kalmıyorlar. Karşı çıkan veyahut ciddi ve dirayetli anlamda eleştiren çıkmayınca dişlerini ovuşturmaya başlıyorlar. Ayrıca bu çirkin saygı duruşuna eşlik etmeyen Tatvan Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ve yöre halkına buradan tebriklerimi gönderiyorum.

2 yorum:

tamchee dedi ki...

Televizyonda bu konuyla ilgili haberi izlerken kan beynime sıçradı, hele bir kevaşe vardı Türk bayrağını taşıyanlara ""bunu neden korteje sokuyosunuz.?" diye söyleniyordu..!!
a.q. karısı..!

peykân dedi ki...

bu oturuş tipini pek sevmem ama televizyonda gördüğümde saygıdeğer bu şahsı, ulen dedim yakıştığı durumlar da varmış...:) bakışlar, oturuş tam dalgageçer gibi
helal olsun...
iyi cesaret bence...